«Επίθεση» Παππά στον Μήτογλου: «Ντινάρα! Έχεις το χειρότερο κούρεμα μαζί με τον Ντεκ»

«Επίθεση» Παππά στον Μήτογλου: «Ντινάρα! Έχεις το χειρότερο κούρεμα μαζί με τον Ντεκ»

Sportal newsroom 13:55 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 14.02.2024

Ο Νίκος Παππάς τελευταία γεμίζει τον χρόνο του με δράση στο Tik Tok και η τελευταία από τις διαδοχικές του αναρτήσεις στην πλατφόρμα αφορά στην κριτική του για το κούρεμα του Ντίνου Μήτογλου. «Ένα ημιμωϊκανοειδή, το χειρότερο στην EuroLeague» μαζί αυτό του Γκάμπριελ Ντεκ της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον βετεράνο γκαρντ.

Είναι δραστήριος σε πολλούς τομείς της ζωής. Εδώ, παραλίγο να κατέβει και για Δήμαρχος στην Αθήνα, αλλά το τέλος της αγωνιστικής του πορείας και των υποχρεώσεων που προκύπτουν από αυτήν, του προσφέρει (όπως και να 'χει) άπλετο χρόνο που αναζητά... γέμισμα. 

Ο Νίκος Παππάς πάντως, έχει επικεντρωθεί τελευταία στο Tik Tok, όπου η δράση του έχει αποκτήσει περιοδική συχνότητα και συνέπεια και μέσα από εκεί σχολιάζει διάφορα θέματα επικαιρότητας και μη. 

Αυτή τη φορά, στην τελευταία του ανάρτηση ασχολήθηκε με τον Ντίνο Μήτογλου και πιο συγκεκριμένα το... μαλλί του φόργουορντ του Παναθηναϊκού που στον Παππά δημιούργησε τρομερές απορίες. 

«Τώρα που είπα για μαλλί, επειδή το σκέφτηκα τις προάλλες που έβαλα τον Ντινάρα τον Μήτογλου στην πεντάδα μου, το μετάνιωσα. Γιατί ο Ντινάρας παίζει να έχει ίσως το χειρότερο κούρεμα στην EuroLeague μαζί με τον Γκάμπριελ Ντεκ της Ρεάλ. Γιατί ρε Ντινάρα; Αρχικά πώς το κάνεις;», σχολίασε με διάθεση για χιούμορ ο Νίκος Παπάς, πριν περάσει για τα καλά στην ανάλυση της coop του παίκτη των «πρασίνων». 

Ο Ναν προτιμά το ΝΒΑ από την EuroLeague, αλλά όταν ακούει συνθήματα του Παναθηναϊκού «δεν καταλαβαίνω τι λένε, αλλά μ' αρέσει» (vid)
EUROLEAGUE

12:53 - 14.02.2024

Ο Ναν προτιμά το ΝΒΑ από την EuroLeague, αλλά όταν ακούει συνθήματα του Παναθηναϊκού «δεν καταλαβαίνω τι λένε, αλλά μ' αρέσει» (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή Game Time του ΟΠΑΠ βρέθηκε ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού λίγο πριν την δράση στο Final 8 του Κυπέλλου, απάντησε σε διλλήματα και μίλησε για την εμπειρία του στην Ελλάδα και πολλά ακόμα...

«Μηδέν εδώ, κατηφόρα απότομη, Τουρκοβούνια-Κυψέλη», είπε δείχνοντας στο δικό του κεφάλι τις... απότομες ψαλιδιές της κόμης του Μήτογλου και δεν σταμάτησε εκεί: «Ξανανεβαίνεις, μετά πάλι μηδέν και τελικά κάνεις ένα ημιμωϊκανοειδής. Πετάς και τζελούμπα μετά, ισιώνεις και γυαλίζεις. Δηλαδή είναι κρίμα! Κάνεις τέτοια χρονιά, τους κάνεις πλάκα και θα βλέπεις τα highlights του μετά από 10 χρόνια και θα λες 'τι μαλλί είχα;»

@3pfamiliapappas

Αλλο ενα αριστουργημα.

♬ πρωτότυπος ήχος - Nikos Pappas