Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος στο Sportal: «Κρατάμε τη θετική ενέργεια, θα τα δώσουμε όλα με την Team USA» (vid)

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος στο Sportal: «Κρατάμε τη θετική ενέργεια, θα τα δώσουμε όλα με την Team USA» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 18:52 - 26.08.2023

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μίλησε στην κάμερα του Sportal για τη νικηφόρα πρεμιέρα της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αναφέρθηκε στα στοιχεία που κρατάει η «γαλανόλευκη» και έστειλε μήνυμα ενόψει Team USA.

Αποστολή στη Μανίλα

Η πρεμιέρα της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν η ιδανική. Η «γαλανόλευκη» κατάφερε να μπει με το δεξί στην τελική φάση, καθώς παρά την αντισταση που επέβαλε η Ιορδανία, η διαφορά δυναμικότητας «μίλησε» την κρίσιμη ώρα.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη πήρε πολλά πράγματα από διάφορους παίκτες της, με τον Νίκο Ρογκαβόπουλο να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει λύσεις στην επίθεση. Ο «Ρόγκα» νιώθει καλά και το ξεκαθάρισε μιλώντας στην κάμερα του Sportal με το πέρας του αγώνα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Ντίνου Μήτογλου, ενώ εξήγησε πως η Εθνική θα τα δώσει όλα κόντρα στις ΗΠΑ.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην επικράτηση κόντρα στην Ιορδανία, επισημαίνοντας πως «περιμέναμε ότι η Ιορδανία έχει ποιότητα. Έχει ποιοτικούς παίκτες και αυτό φάνηκε. Μας έβαλε δύσκολα, αλλά καταφέραμε, μέσω της συγκέντρωσής μας και της πίστης στο πλάνο, να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Από το πρώτο 40λεπτο στο Πακόσμιο Κύπελλο άπαντες στην Εθνική. «κρατάμε τα καλά διαστήματα που είχαμε. Κρατάμε την πολλή θετική ενέργεια που είχαμε όλοι μας και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται», όπως είπε, για να σταθεί λίγο αργότερα στο πλευρό του Ντίνου Μήτογλου.

«Του εύχομαι περαστικά, να είναι καλά και να έχει την υγεία του. Σίγουρα θα ήθελε να είναι μαζί μας, δεν ήρθε μέχρι εδώ για βόλτα, αυτό ήταν ξεκάθαρο. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να μπει και πάλι υγιής στα γήπεδα και να ξεκινήσει αυτό που ξεκίνησε και να μείνει όπως είναι».

Όσο περνούν οι μέρες η αυτοπεποίθησή του δείχνει όλο και πιο υψηλή. Κάτι που απορρέει στην εμπιστοσύνη της ομάδας προς το πρόσωπό του. «Νιώθω καλά. Χαίρομαι που με εμπιστεύεται η ομάδα μου και ο προπονητής μου. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ για τα επόμενα παιχνίδια».

Οσο για το τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της «μάχης» με την Team USA. «Ένα δυνατό παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα».

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.