Πρόεδρος Παρτίζαν: «Η Ρεάλ είναι ιστορικά φιλικός σύλλογος και έτσι θα την υποδεχθούμε»

Οστόγια Μιγιαΐλοβιτς

Πρόεδρος Παρτίζαν: «Η Ρεάλ είναι ιστορικά φιλικός σύλλογος και έτσι θα την υποδεχθούμε»

Γιώργος Γαβριλάκης 14:59 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:00 - 28.04.2023

Οι δύο νίκες επί της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ενθουσιάσει τον Πρόεδρο της Παρτίζαν, Οστόγια Μιγιαΐλοβιτς, ο οποίος προσπαθεί να... ρίξει το θερμόμετρο και ενημερώνει πως «ανεξάρτητα από την δυσάρεστη κατάσταση που προέκυψε, θα υποδεχτούμε τους Ισπανούς άκρως φιλικά».

Την ερχόμενη Τρίτη το βράδυ, στις 2 του Μάη, η Παρτίζαν θα υποδεχθεί την Ρεάλ στο Βελιγράδι για το τρίτο ματς της σειράς στα play offs της Euroleague. Ήταν σχεδόν σίγουρο, αγωνιστικά, πως θα προέκυπτε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, μόνο μετά τα απίστευτα επεισόδια του δεύτερου ματς, οι φίλαθλοι της Παρτίζαν προετοιμάζονται με απειλητικά... νοούμενα και υπονοούμενα. Ετοιμάζονται για ένα παιχνίδι με ένταση, ενώ ακόμα κανείς δεν γνωρίζει τις συνθήκες με τις οποίες θα παραταχθούν οι δύο ομάδας - εκκρεμούν οι αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής και η... μοιρασιά των τιμωριών. 

Πέραν αυτού, ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιγιαΐλοβιτς, θέλησε να κάνει μία προσπάθεια ώστε να πέσουν οι τόνοι και δήλωσε πως «πετύχαμε δύο μαγικές νίκες στη Μαδρίτη και αυτό χάρη στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο. Το περιστατικό που σημειώθηκε στο τέλος του δεύτερου αγώνα δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς», ξεκίνησε λέγοντας.  

Μεγάλος φόβος για το Game 3 στο Βελιγράδι - Σέρβοι έβαλαν ημερομηνία θανάτου τη 2α Μαΐου στον Γιαμπουσέλε (vids, gallery)
EUROLEAGUE

10:17 - 28.04.2023

Μεγάλος φόβος για το Game 3 στο Βελιγράδι - Σέρβοι έβαλαν ημερομηνία θανάτου τη 2α Μαΐου στον Γιαμπουσέλε (vids, gallery)

Οπαδοί της Παρτιζάν «πείραξαν» τη σελίδα του Γάλλου φόργουορντ, Γκερσόν Γιαμπουσέλε στη Wikipedia βάζοντας ημερομηνία θανάτου τις 2 Μαΐου, όπου θα γίνει το παιχνίδι στην «Σταρκ Αρίνα» του Βελιγραδίου.

Σημείωσε επίσης πως «δίκαια και αθλητικά κατακτήσαμε δύο μεγάλες εκτός έδρας νίκες και γυρίζουμε νέες σελίδες στην πλούσια ιστορία του συλλόγου. Δεν πρόκειται να αφήσουμε ούτε μια στιγμή να μειώσει τη μεγάλη μας επιτυχία» ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Παρτίζαν.

«Έχουμε σπάσει όλα τα ρεκόρ, έχουμε ξεπεράσει τα όρια του μπάσκετ και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε από την πλευράς» και κατέληξε πως «η Ρεάλ ιστορικά είναι φιλικός σύλλογος και ένας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο. Ανεξάρτητα από την δυσάρεστη κατάσταση που προέκυψε, θα τους υποδεχτούμε άκρως φιλικά. Μετά από χρόνια περάσαμε ωραίες στιγμές αυτή τη σεζόν και είναι στο χέρι μας να μεγαλώσουμε την επιτυχία μας. Τα ισχυρότερα όπλα μας, δίπλα σε αυτή τη σπουδαία φουρνιά παικτών, είναι οι οπαδοί μας, οι καλύτεροι οπαδοί του μπάσκετ στον κόσμο! Ας καλωσορίσουμε όλοι την ομάδα της Ρεάλ».