Ο Αταμάν μπήκε στα αποδυτήρια και αντί για ομιλία ξεκίνησε... σύνθημα! (vid, gallery)

Ο Αταμάν μπήκε στα αποδυτήρια και αντί για ομιλία ξεκίνησε... σύνθημα! (vid, gallery)

Γιώργος Γαβριλάκης 00:27 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 23:00 - 19.05.2024

H είδοσος του Εργκίν Αταμάν στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά την πρόκριση στο Final Four ήταν τρομερή! Με συνθήματα και ουρλιαχτά υποδέχθηκαν οι παίκτες του τον Τούρκο και αυτός ξεκίνησε το τραγούδι και τον χορό...

Οι πανηγυρισμοί ξεκίνησαν αμέσως με το που ολοκληρώθηκε το παιχνίδι. Εντός του αγωνιστικού χώρου. Ο Παναθηναϊκός νίκησε το Game 5 κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβιβ στο ΟΑΚΑ και πήρε την πρόκριση στο Final Four της Euroleague.

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια και η ο ενθουσιασμός ήταν τεράστιο. Πέραν από τους παίκτες-πρωταγωνιστές, στο επίκεντρο βρέθηκε ο Εργκίν Αταμάν. Ο λόγος που αποκτήθηκε ο Τούρκος κόουτς το καλοκαίρι ήταν για να οδηγήσει ξανά την ομάδα στις επιτυχίες και τώρα που τα κατάφερε το πρώτο πράγμα που δέχθηκε ήταν το παραδοσιακό (σε τέτοιες περιπτώσεις) μπουγέλο.

Και μονομιάς αντί να μιλήσει στους παίκτες του ή να απλώς να τους αγκαλιάσει εκείνος ξεκίνησε να τραγουδάει το... σύνθημα. Όχι σε άπταιστα ελληνικά, αλλά με το κλασσικό «ΠΑΟ ολέ ολέ!». Παρέσυρε τους πάντες και άρχισε η χορωδία!

Οι παίκτες του τον έκαναν αρχικά περήφανο και στη συνέχεια... μούσκεμα. Ακολούθως όλοι έγιναν μία αγκαλιά. Στα αποδυτήρια δημιουργήθηκε... πανζουρλισμός (με την καλή έννοια) και ο ενθουσιασμός ήταν άκρατος. Ο Κώστας Σλούκας πρωταγωνίστησε και σε αυτόν τον τομέα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου επίσης, ενώ όλοι οι συμπαίκτες τους τούς συνόδευσαν με τον ίδιο τρόπο.

Αυτός θα είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Final Four του Βερολίνου
EUROLEAGUE

23:19 - 07.05.2024

Αυτός θα είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Final Four του Βερολίνου

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε μετά από 12 χρόνια στην τελική φάση της Euroleague, το τριήμερο 24-26 Μαΐου θα βρίσκεται στο Βερολίνο και το βράδυ της Τετάρτης (8/5) θα μάθει τον αντίπαλό του στον ημιτελικό.

Με σφιγμένες γροθιές, με κραυγές χαράς και με όλα όσα προβλέπει μία τέτοια σπουδαία πρόκριση...

🔴 Παναθηναϊκός - Μακάμπι 81-72: Nunnstoppable στο δρόμο για το Βερολίνο!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!