Η Αρμάνι ανακοίνωσε Πόιθρες και προσφέρει διετές συμβόλαιο με 5 εκατ. στον Μίροτιτς!

Η Αρμάνι ανακοίνωσε Πόιθρες και προσφέρει διετές συμβόλαιο με 5 εκατ. στον Μίροτιτς!

Sportal newsroom 21:43 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:43 - 28.07.2023

Επίσημα παίκτης της Αρμάνι είναι ο Άλεξ Πόιθρες, ενώ οι Ιταλοί φέρονται να κατέθεσαν πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο στο Νίκολα Μίροτιτς

Τη συμφωνία με τον Άλεξ Πόιθρες επισημοποίησε η Αρμάνι Μιλάνο. Ο 30χρονος Αμερικανός τα βρήκε σε όλα και έδωσε τα χέρια με την Ιταλική ομάδα.

Ο Άλεξ Πόιθρες την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ έχοντας 7.8 πόντους και 3.6 ριμπάουντ στα 22 λεπτά μέσο όρο που έμενε στο παρκέ, ενώ συνολικά συμμετείχε σε 16 αγώνες της Euroleague.

Από κει και πέρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ιταλικής εφημερίδας «Corriere della Sera», η ομάδα του Έτορε Μεσίνα φέρεται να έχει κάνει πρόταση στον Νίκολα Μίροτιτς προσφέροντάς του διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ!

Οι Ιταλοί με αυτό τον τρόπο καθίστανται το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του 32χρονου άσου, ο οποίος τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να πάρει την απόφαση του, όσον αφορά το μέλλον του.

Σε 25 παιχνίδια της EuroLeague, ο Νίκολα Μίροτιτς είχε 15.4 πόντους, 4.3 ασίστ και 1.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής.

Η μοναδική ομάδα που μπορεί να «κλέψει» τον Μαυροβούνιο πάουερ φόργουορντ από την «αγκαλιά» της Αρμάνι είναι η Μονακό. 

Οι Μονεγάσκοι είναι εκείνοι που μπορούν να... απαντήσουν στην πρόταση της Αρμάνι και μένει να δούμε εάν θα το κάνουν τα επόμενα 24ωρα...