«Σε συζητήσεις με τον Κέντρικ Ναν ο Ολυμπιακός»! (vid)

Κέντρικ Ναν

i

© Photo by Scott Taetsch/Getty Images

«Σε συζητήσεις με τον Κέντρικ Ναν ο Ολυμπιακός»! (vid)

Sportal newsroom 19:55 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:00 - 28.07.2023

Στην Ιταλία κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον ΝΒΑερ Κέντρικ Ναν (28χρ., 1.91)

Ένα κομμάτι απομένει στο παζλ του Ολυμπιακού σε ότι αφορά το σχεδιασμό της νέας χρονιάς από το Γιώργο Μπαρτζώκα και στην Ιταλία κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη με τον Κέντρικ Ναν (28χρ., 1.91)!

Ο ΝΒΑερ σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Ματέο Αντρεάνι είναι σε συζητήσεις με τους «ερυθρόλευκους», με σκοπό να ενισχύσει την περιφερειακή τους γραμμή.

Ο Κέντρικ Ναν που αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο ΝΒΑ σε 70 παιχνίδια με τους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Ουάσιγκτον Γουίζαρντς είχε 7.09 πόντους μέσο όρο, 1.56 ριμπάουντ, 1.29 ασίστ σε 13.8 λεπτά συμμετοχής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ιταλία οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού διαπραγματεύονται με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να αποσπάσουν την καταφατική του απάντηση και να ενισχύσουν την περιφερειακή του γραμμή.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις και κρατάει κλειστά τα χαρτιά σε ότι αφορά το τελευταίο κομμάτι στο μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Ο Ματέο Αντρεάνι που αποκαλύπτει τις διαπραγματεύσεις με τον Κέντρικ Ναν, αναφέρεται στον Σβιάτοσλαβ Μιχάιλιουκ λέγοντας πως δεν αποτελεί πρώτη επιλογή για την ελληνική ομάδα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας που προχώρησε σε στοχευμένες κινήσεις το τελευταίο διάστημα δεν φαίνεται να βιάζεται και περιμένει να προχωρήσει στην τελευταία κίνηση του.

Γιατί ο Μιχάιλιουκ είναι ο παίκτης που ολοκληρώνει ιδανικά το «παζλ» του Αταμάν
EUROLEAGUE

19:35 - 28.07.2023

Γιατί ο Μιχάιλιουκ είναι ο παίκτης που ολοκληρώνει ιδανικά το «παζλ» του Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για έναν πολύ καλό γκαρντ/φόργουορντ, με τον Σβι Μιχάιλιουκ να συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Κέντρικ Ναν είναι με βάση τις πληροφορίες από την Ιταλία μια από αυτές που πραγματοποιούνται και το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα.