Ο Ποτσέκο είπε ότι «οι Αμερικάνοι γκαρντ έχουν κάτι λιγότερο» και στο Twitter έγινε... χαμός - «Ποιος είναι αυτός;» ρώτησε ο Ράις
i

Τζιανμάρκο Ποτσέκο/ ©Intime

Ο Ποτσέκο είπε ότι «οι Αμερικάνοι γκαρντ έχουν κάτι λιγότερο» και στο Twitter έγινε... χαμός - «Ποιος είναι αυτός;» ρώτησε ο Ράις

Sportal newsroom 19:15 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 14.08.2024

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο τοποθετήθηκε σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού των Αμερικανών γκαρντ, κάτι που έφερε έναν «χαμό» στα social media.

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο παραχώρησε συνέντευξη στη Gazzetta dello Sport με αφορμή την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με την Αναντολού Εφές (28/03, 20:30), με την τοποθέτησή του σχετικά με τους γκαρντ από τις ΗΠΑ να ξεκινάει... beef στο Twitter.

«Ο Σαμπάζ Νέπιερ έχει ταλέντο, είναι έξυπνος και έχει προσωπικότητα. Οι ιδιότητες αυτές είναι απαραίτητες για να ηγηθεί μιας ομάδας υψηλού επιπέδου. Η βασική του διαφορά με τον Μίτσιτς είναι ότι είναι Αμερικανός, από αυτή την άποψη, έχει διαφορετικό στυλ παιχνιδιού.

Είμαι πεπεισμένος ότι οι μεγάλες ομάδες της EuroLeague είχαν όλες έναν ευρωπαίο play maker: Παπαλουκάς, Διαμαντίδης, Σπανούλης ή Τσάτσο. Με όλο τον σεβασμό, οι Αμερικάνοι έχουν κάτι λιγότερο επειδή παίζουν διαφορετικά, και είναι φυσιολογικό. Για παράδειγμα, χωρίς τη μπάλα, είναι πιο αδιάφοροι για το παιχνίδι», είπε ο Ιταλός τεχνικός, με τον Ντάνι Αγκμπελέσε να παίρνει θέση επί του θέματος.

Ο άλλοτε παίκτης του Χολαργού, του Κολοσσού, του Προμηθέα και του Περιστερίου είπε πως «Αυτό είναι τρελό να το λες», ενώ ζήτησε την άποψη των Μάλκολμ Ντιλέινι, Μάικ Τζέιμς και Ταϊρίς Ράις για το θέμα.

Ο αστέρας της Μονακό απάντησε σε σχετικά ήρεμο (για τα δεδομένα του) ύφος, αναφέροντας ότι: «Είναι απλά η άποψή του, αλλά νομίζω ότι είναι λάθος».

Την ίδια ώρα ο Ταϊρίς Ράις αναρωτήθηκε ποιος είναι ο Ποτσέκο και μόλις ενημερώθηκε από τον Αγκμπελέσε πως κάθεται στον πάγκο των Ατζούρι και βρέθηκε πρόσφατα στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού: «Κι εγώ μπορώ να προπονήσω τον Παναθηναϊκό σε αυτή τη φάση, έχουν αλλάξει 15 προπονητές σε 3-4 χρόνια».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Για την ώρα δεν έχει πάρει θέση ο Μάλκομ Ντιλέινι, ο οποίος είναι γνωστός για τις εκρήξεις του στο Twitter, οπότε η άποψή αναμένεται με... ανυπομονησία!