O πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές, στο Sportal: «Δε σταματά η όρεξη - Ο Βοτανικός θα προχωρήσει»

Παναγιώτης Μαλακατές

i

© Intime

O πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές, στο Sportal: «Δε σταματά η όρεξη - Ο Βοτανικός θα προχωρήσει»

Χρήστος Τσάλτας 16:30 - 18.02.2024

Λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών από τον Παναθηναϊκό, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακακτές, μίλησε στο Sportal για την επιτυχία του τριφυλλιού, εξαπέλυσε τα βέλη του στην ελληνική αστυνομία και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για τον Βοτανικό.

Οι κατακτήσεις τίτλων δεν σταματάνε για τον Παναθηναϊκό, σε όλα τα τμήματα. Το «τριφύλλι» κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν εμφατικά, στην Κρήτη, καθώς επικράτησε των Εσπερίδων, στο κλειστό Δύο Αοράκια.

Για τις «πράσινες» ήταν η δεύτερη διαδοχική σεζόν με τρόπαιο, γεγονός που δείχνει πολλά για την πρόοδο που έχει κάνει ο οργανισμός.

Η όρεξη μάλιστα δεν σταματάει και αυτό το ξεκαθάρισε ο πλέον αρμόδιος. Ο Τάκης Μαλακατές μίλησε στο Sportal με το πέρας του τελικού και έδειξε την πορεία που έχει πάρει η ομάδα την φετινή σεζόν.

«Δεν σταματάει η όρεξη ποτέ. Ο Παναθηναϊκός είναι γεννημένος για να διεκδικεί και να κατακτά τίτλους. Οπότε είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και προχωράμε. Ελπίζω να έρθουν και πολλοί άλλοι τίτλοι», ανέφερε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που πλέον στρέφει το βλέμμα του στον μεγάλο στόχο, που είναι το πρωτάθλημα.

«Το πρωτάθλημα είναι βασικός στόχος. Ο Παναθηναϊκός είναι γεννημένος γι αυτό ου είπαμε. Θα δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Ο κόσμος των πράσινων βρέθηκε στο Ηράκλειο και έδωσε δυναμικό παρών. Κάτι καθόλου τυχαίο, μιας και ο κόσμος αποτελεί σταθερά τον έκτο παίκτη, σε όποιο αγώνισμα και αν παίζει το τριφύλλι.

«Είναι μοναδικό το δέσιμο της ομάδας με τον κόσμο. Τους ευχαριστούμε πολύ», εξήγησε επί του θέματος, για να εκφράσει τα παράπονά του για την στάση της Αστυνομίας. «Δυστυχώς έχουμε την ελληνική αστυνομία. Αντί να έχουμε 2.000 Παναθηναϊκούς να έχουμε 150 περίπου. Είναι ντροπή και δεν μπορούμε να το λύσουμε».

Με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών να είναι προ των πυλών η ευχή του κ.Μαλαατέ ήταν μία. «Μακάρι να πάρουμε και την άλλη κούπα», ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει και στην ερώτηση του... ενός εκατομμυρίου.

Τι γίνεται με το γήπεδο στον Βοτανικό; Η απάντηση ήταν ξεκάθαρη και χωρίς περιστροφές.

«Το γήπεδο θα προχωρήσει. Να είναι ήσυχος ο κόσμος».

Sportal Sunday Live με Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τον τελικό του Final 8 & το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Tags: