#EinaiGiorti σε άδειες εξέδρες ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών Παναθηναϊκός - Εσπερίδες

#EinaiGiorti σε άδειες εξέδρες ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών Παναθηναϊκός - Εσπερίδες

Χρήστος Τσάλτας 13:29 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 18.02.2024

Η δράση στο κλειστό «Δύο Αοράκια» κορυφώνεται, με τους τελικούς του Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών, όμως στο πρώτο παιχνίδι τίτλου ο κόσμος... έλαμψε δια της απουσίας του.

Σε ρυθμούς τελικών κινείται το Ηράκλειο της Κρήτης. Η 18η Φεβρουαρίου είναι ημέρα κατά την οποία οι δύο πρώτοι τίτλοι της σεζόν, σε άνδρες και γυναίκες κρίνονται. Το πρώτο πιάτο σερβίρεται το μεσημέρι, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τις Εσπερίδες.

Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στο Ηράκλειο όμως είχε για ακόμα μια μέρα άδειες εξέδρες. Για την ακρίβεια, πολλές άδειες εξέδρες.

Με εξαίρεση ένα μέρος της κεντρικής κερκίδας απέναντι από τα επίσημα, δεν υπήρχε άλλος κόσμος στο κλειστό, με την εικόνα στις κερκίδες να θυμίζει έναν τυπικό αγώνα μπάσκετ και όχι μια αναμέτρηση που κρίνει τίτλο και μάλιστα στον οποίο αγωνίζονται πολλές παίκτριες που αποτελούν κορμό της Εθνικής Γυναικών, αλλά και παίκτριες με θητεία στο WNBA, όπως η Τζάζμιν Τζόουνς.

Στις εξέδρες βρίσκονται φίλοι του τριφυλλιού που ταξίδεψαν από τα Χανιά για την αναμέτρηση, ώστε να σταθούν στο πλευρό της ομάδας της Ελένης Καπογιάννη, στην προσπάθεια κατάκτησης ενός ακόμα τίτλου.

Την ίδια ώρα στον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό η ΕΟΚ έχει ανακοινώσει sold out και μένει να φανεί εάν το κλειστό θα είναι κατάμεστο στο παιχνίδι αυτό.

Sportal Sunday Live με Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τον τελικό του Final 8 & το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Tags: