Εξετάζει την παραμονή του Κάουαν ο Προμηθέας
i

©InTime

Εξετάζει την παραμονή του Κάουαν ο Προμηθέας

Χρήστος Τσάλτας 22:02 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:26 - 02.08.2023

Ο Άντονι Κάουαν Τζούνιορ είναι πιθανό τελικά να παραμείνει στον Προμηθέα

Ο Προμηθέας συνεχίσει το χτίσιμο γισ τη νέα σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η παραμονή του Άντονι Κάουαν Τζούνιορ κερδίζει πόντους στο μπλοκάκι του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Τις τελευταίες μέρες ο Προμηθέας έχει πατήσει γκάζι για την ενίσχυση του ροστερ του. Οι Πατρινοί θέλουν να είναι δυνατοί και τη νέα σεζόν με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να σκαναρεο την αγορά για τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Ο Άρτουρς Κούρουκς βρίσκεται προ των πυλών της Πάτρας, με τις δύο πλευρές να έχουν προχωρήσει σημαντικά τις επαφές τους και η συμφωνία να είναι στο τελικό στάδιο. Την ίδια στιγμή το βάρος πέφτει στη θέση του πλέι μέικερ, με τον Έλληνα προπονητή να παίρνει άμεσα αποφασίσεις.

Ο Άντονι Κάουαν Τζούνιορ μέχρι πρότινος βρισκόταν με το 1,5 πόδι στη Λιθουανία για λογαριασμό της Γουλβς, όμως οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως εσχάτως το κλίμα έχει αλλάξει στην Πάτρα. Κι αυτό γιατί η παραμονή του Αμερικανού άσου έχει κερδίσει πόντους ενόψει της νέας σεζόν, καθώς είναι παίκτης που αρέσει στον Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος έχει εκφραστεί θετικά για την παραμονή του στην ομάδα.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο, με την Γουλβς να παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το θέμα.

Σε περίπτωση μάλιστα που αποχωρήσει ο πρώην άσος του Άρη από την Πάτρα, οι Προμηθείς ανά.εμεται να κινηθούν δυναμικά για τον Μπράντον Μπράουν που την περασμένη σεζόν σιωνιστική στην Χάποελ Ιερουσαλήμ. Με την πλευρά του παίκτη έχει ήδη γίνει κύκλος επαφών, κάτι που δείχνει τις διαθέσεις του Προμηθέα το φετινό καλοκαίρι.

Σε κάθε περίπτωση, ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Ηλία Παπαθεοδώρου, που έχει αναλάβει εν λευκώ το χτίσιμο της ομάδας το φετινό καλοκαίρι και θα είναι και αυτός που θα πάρει αποφάσεις για υο ρόστερ της νέας σεζόν.