Ο Ρέντικ «έσφαξε» με το... γάντι τον Ρίβερς για τον αποκλεισμό των Σίξερς

Ντοκ Ρίβερς

Ο Ρέντικ «έσφαξε» με το... γάντι τον Ρίβερς για τον αποκλεισμό των Σίξερς

Χρήστος Τσάλτας 13:27 - 15.05.2023

Οι Φιλαδέλφεια 76ερς αποκλείστηκαν από τη συνέχεια των πλέι οφ και ο Τζέι Τζέι Ρέντικ πήρε θέση με ιδιαίτερα δεικτικό τρόπο κατά του Ντοκ Ρίβερς.

Πριν από λίγο καιρό ο Ντοκ Ρίβερς παραχώρησε συνέντευξη στο NBA Today του ESPN και μιλώντας για τους Λος Άντζελες Κλίπερς, στον πάγκο των οποίων βρέθηκε από το 2013 έως το 2020, ο 61χρονος προπονητής ήταν ιδιαιτέρως καυστικός.

Διότι χωρίς περιστροφές ξεκαθάρισε πως οι Κλίπερς ήταν ομάδα που δεν θα μπορούσε να κερδίσει κάτι στο ΝΒΑ, καθώς δεν υπήρχε συνεργασία σε επιθυμητό επίπεδο. Κάτι που δεν συνάδει με το επίπεδο επένδυσης των Κλιπς, που είχαν θέσει από τις αρχές του 2010 πολύ ψηλά τον πήχη, κάνοντας όνειρα ακόμα και για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Άναψε φωτιές ο Χάρντεν για το μέλλον του: Η σχέση με τον Ρίβερς, η επιθυμία του Εμπίντ και οι Ρόκετς
NBA

09:23 - 15.05.2023

Άναψε φωτιές ο Χάρντεν για το μέλλον του: Η σχέση με τον Ρίβερς, η επιθυμία του Εμπίντ και οι Ρόκετς

Η σεζόν των Φιλαδέλφεια 76ερς ολοκληρώθηκε στο Game 7 των ημιτελικών της Ανατολής απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς, με την ομάδα από την Πενσιλβάνια να έχει έχει πολύ σημαντικό θέμα να διαχειριστεί: το μέλλον του Τζέιμς Χάρντεν.

«Δεν προσπαθώ να αφαιρέσω τίποτα από αυτή την ομάδα των Κλίπερς. Αυτή η ομάδα δεν θα κέρδιζε ποτέ. Απλά δεν τα πηγαίναμε αρκετά καλά σαν ομάδα και δεν μπορείς να κερδίσεις χωρίς συνεργασία», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτησή του.

Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ ήταν ένας από τους παίκτες που κοουτσάρισε ο Ρίβερς στην ομάδα της Καλιφόρνια, με τον απόφοιτο του Duke να είναι πλέον τηλεσχολιαστής. Μάλιστα σήκωσε το γάντι από την προ μηνών τοποθέτηση του 61χρονου head coach, σε ένα πολύ άσχημο -για τον έμπειρο προπονητή- timing.

Οι Σίξερς αποκλείστηκαν από τους Σέλτικς, με ήττα στο Game 7 των ημιτελικών της Ανατολής στο TD Garden και ο Ρέντικ «εκτέλεσε» μέσω των social media. «Αναρωτιέμαι εάν αυτοί συνεργάζονταν», ήταν το περιεκτικό αλλά άκρως... καυστικό σχόλιο του βετεράνου άσου, που πήρε μια άτυπη «εκδίκηση» για τα λόγια του Ρίβερς κατά την παρουσία του στους Κλίπερς.

Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα άλλωστε με τον Ντοκ Ρίβερς να μην έχει καλές σχέσεις με πρώην παίκτες του. Μια τέτοια κατάσταση φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί και στην Φιλαδέλφεια, με τον Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος χαρακτήρισε «ΟΚ» την σχέση του με τον προπονητή του, ρίχνοντας νερό στο μύλο του σχολιασμού λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό των Σίξερς από τους Σέλτικς.