Ο Ρούντι Γκομπέρ των Τίμπεργουλβς είναι αμφίβολος για το ματς της χρονιάς κόντρα στους Θάντερ

Ρούντι Γκομπέρ

i

© photo by David Berding / Getty Images / Ideal Images

Ο Ρούντι Γκομπέρ των Τίμπεργουλβς είναι αμφίβολος για το ματς της χρονιάς κόντρα στους Θάντερ

Γιώργος Γαβριλάκης 10:10 - 14.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 14.04.2023

Η Μινεσότα έχασε από τους Λέικερς στο πρώτο ζευγάρι του play in της Δύσης και τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου (15/4, 04.30) θα αντιμετωπίσει τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με τη συμμετοχή του Γάλλου σέντερ, Ρούντι Γκομπέρ, να μην είναι ακόμα δεδομένη. Παρά την... ολοκλήρωση της τιμωρίας του.

Στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας του για play in tournament δεν αγωνίστηκε. Ο Ρούντι Γκομπέρ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό, λόγω της... μπουνιάς που έριξε στον συμπαίκτη του Κάιλ Άντερσον κατά τη διάρκεια του τελευταίου παιχνιδιού της κανονικής διάρκειας της σεζόν -κόντρα στους Νιου Ορλίνς Πέλικανς

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς απείλησαν μέχρι εσχάτων τους Λέικερς, αλλά απέτυχαν να προκριθούν με την πρώτη στα play offs, εκεί που βρίσκεται ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και η παρέα του. Τώρα θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία, καθώς τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου (14/4, 04.30) θα αντιμετωπίσουν τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Και όποιος νικήσει θα πάρει θέση στην post season απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς

Ο Άντριου Ουίγκινς θα παίξει με τους Ουόριορς από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους Κινγκς
NBA

09:44 - 14.04.2023

Ο Άντριου Ουίγκινς θα παίξει με τους Ουόριορς από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους Κινγκς

Μετά από δύο μήνες και κάτι μέρες, ο Άντριου Ουίγκινς θα φορέσει ξανά τη φανέλα των πρωταθλητών Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και θα αγωνιστεί κανονικά στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των play offs κόντρα στους Σακραμέντο Κινγκς.

Ο Ρούντι Γκομπέρ πάντως, παραμένει αμφίβολος για τη πιο κρίσιμη αναμέτρησης των Λύκων ολόκληρης της χρονιάς. Θεωρητικά και στα λόγια (βάσει και των αντίστοιχων δηλώσεων) τα έχουν βρει με τον Άντερσον, αλλά η ομάδα είναι απογοητευμένη με τη συμπεριφορά του Γάλλου σέντερ. Ο ίδιος ενημερώνει πως «έτσι κι αλλιώς δεν θα έπαιζα κόντρα στους Λέικερς, γιατί έχω ένα πρόβλημα στη μέση». Αυτό το πρόβλημα -και όχι η... επέκταση της τιμωρίας του- τον καθιστά αμφίβολο για το παιχνίδι με τους Θάντερ. 

Ο Γκομπέρ πάντως, πρόσθεσε πως «ζήτησα συγγνώμη στον Κάιλ και το ίδιο έκανε και αυτός. Τώρα προχωράμε μπροστά...», αλλά το επόμενο βήμα δεν είναι δεδομένο ότι θα τον περιλαμβάνει. «Μακάρι να παίξει ο Ρούντι», είπε ο κόουτς Κρις Φιντς, αλλά «δεν ξέρουμε ακόμα», κατέληξε. 

Επίσης, δεν είναi σίγουρος αν θέλει να τον χρησιμοποιήσει και να παίξει με δίδυμο ψηλών (μαζί με τον Καρλ Άντονι-Τάουνς) κόντρα σε μία ομάδα που τρέχει σε ανυπόφορο ρυθμό για τον αντίπαλο.