Ο Σάσα πριν τον Βεζένκοφ: Το ντοκιμαντέρ του Sportal για τον MVP της EuroLeague

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:31 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:41 - 19.05.2023

Το Sportal μίλησε με τους Βαγγέλη Αγγελου, Νίκο Λωτσο και Δημήτρη Πρίφτη και σας παρουσιάζει τον μεγάλο MVP της EuroLeague, Σασα Βεζένκοφ, πριν γίνει αυτός που είναι σήμερα.

Ο Σάσα Βεζένκοφ αυτή τη στιγμή είναι ό,τι πιο «καυτό» υπάρχει στην Ευρώπη, με τον σταρ του Ολυμπιακού να έχει κατακτήσει το βραβείο του MVP της σεζόν και να ετοιμάζεται να ριχτεί στην μάχη του Final 4 του Κάουνας, εκεί όπου ευελπιστεί στην πρώτη του ευρωπαϊκή κούπα. 

Βέβαια το βραβείο του MVP όλοι το περιμέναμε, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο, όμως ο Σάσα ήταν το μεγάλο φαβορί και η ανάδειξή του σε κορυφαίο παίκτη της Ευρώπης αποτελεί μια δικαίωση για όλους. 

MVP... MVP... MVP...

MVP... MVP... MVP...

Ο Σάσα Βεζένκοφ, όπως έπρεπε, όπως του άρμοζε, όπως του άξιζε, κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της φετινής Euroleague και έγινε ο νέος MVP της διοργάνωσης. Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

Το Sportal βέβαια λοιπόν ήταν έτοιμο και είχε μιλήσει με τρεις ανθρώπους που ξέρουν όσο λίγοι τον Σάσα Βεζένκοφ και οι οποίοι μας έβαλαν στο κλίμα του ποιος είναι ο σταρ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει καταπλήξει συμπαίκτες και αντιπάλους με την απόδοσή του.

Ο ατζέντης του Σάσα Βεζένκοφ από όταν ήταν ακόμα νεαρός, ο Νίκος Λώτσος, αλλά και οι προπονητές του στον Άρη, Δημήτρης Πρίφτης και Βαγγέλης Αγγέλου, μόλις άκουσαν την ιδέα μας δέχθηκαν δίχως δεύτερη σκέψη, με τους τρεις άνδρες να κάθονται απέναντι από την κάμερα του Sportal και να μιλούν για τον αγαπημένο τους Σάσα. 

Ιστορίες από τα χρόνια του Άρη, ο τρόπος παιχνιδιού του, ο χαρακτήρας του, το ταλέντο του, η δουλειά του, η αδικία που έχει βιώσει και πολλά ακόμα σε ένα απολαυστικό 15λεπτο βίντεο που επιμελήθηκε η ομάδα του Sportal. 

Τα πλάνα τράβηξαν οι Χρήστος Τσουκαλάς και Χρήστος Πανάγος, η δημοσιογραφική επιμέλλεια είναι του Αχιλλέα Μαυροδόντη, ενώ το Μοντάζ και το ντύσιμο έγινε από την Μαριάννα Αρφαρά. 

Αρκετά είπαμε. Απολαύστε τώρα το βίντεο του Sportal με τους Νίκο Λώτσο, Δημήτρη Πρίφτη και Βαγγέλη Αγγέλου να μιλούν με αγάπη για τον Σάσα Βεζένκοφ, τον κορυφαίο παίκτη της Euroleague και της Ευρώπης: