Ο Στιβ Κερ μίλησε για το μέλλον του στους Ουόριορς: «Νιώθω άνετα, ξέρω ότι με θέλουν, αλλά...» (vid)

Στιβ Κερ

Ο Στιβ Κερ μίλησε για το μέλλον του στους Ουόριορς: «Νιώθω άνετα, ξέρω ότι με θέλουν, αλλά...» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 09:32 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:33 - 26.09.2023

Για πρώτη φορά ο Στιβ Κερ μίλησε για το μέλλον του στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, λίγο πριν από την έναρξη της τελευταίας σεζόν του υπάρχοντος συμβολαίου του, δίνοντας το στίγμα των σκέψεών του για την επόμενη μέρα.

Η φετινή σεζόν μπαίνει για τους Ουόριορς με πολλά «καυτά» ζητήματα στο τραπέζι. Το σημαντικότερο όλων ακούει στο όνομα Κλέι Τόμπσον, καθώς ο Splash Brother και alter ego του Στεφ Κάρι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους «πολεμιστές», την ίδια ώρα που αυτό ισχύει και με τον Στιβ Κερ.

Ο πολύπειρος προπονητής ετοιμάζεται για μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν, με την κουβέντα για το μέλλον του να έχει ήδη ανοίξει. Μάλιστα ο ίδιος ρωτήθηκε για την επόμενη μέρα του στον πάγκο της ομάδας από την Bay Area, με την αισιοδοξία του για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών να υπάρχει σε πολύ μεγάλο βαθμό στα λόγια του.

«Νιώθω πολύ καλά με τη θέση μου εδώ και θέλω να είμαι εδώ. Ο Μάικ (Ντανλίβι) και ο Τζο (Λακόμπ) με θέλουν εδώ και έτσι είμαι σε θέση να πιστεύω πως κάτι θα γίνει. Αλλά δεν με αγχώνει καθόλου. Είμαι σε θέση να προπονήσω είτε έχω ένα χρόνο συμβόλαιο, είτε υπογράψω επέκταση. Δεν κάνει καμία διαφορά. Αλλά περιμένω να είμαι εδώ», είπε ο προπονητής των Ουόριορς, που εκτελεί και χρέη head coach στην Team USA.

Είναι προφανές πως η επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο υπάρχει, όπως και η επιθυμία του front office των Ουόριορς να τον διατηρήσει στη θέση του. Η επικοινωνία ανάμεσα σε Κερ και Ουόριορς είναι σε πολύ καλά επίπεδα και όλα δείχνουν πως εύκολα ή δύσκολα οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί για τα επόμενα -πολλά- χρόνια.

o 57χρονος προπονητής βρίσκεται στον πάγκο των Ουόριορς από το 2014 και σε 9 σεζόν μετράει 4 πρωταθλήματα, 1 βραβείο coach of the year (2016), ενώ συνολικά αριθμεί 473 νίκες και 238 ήττες στον πάγκο της ομάδας της Bay Area.