O Τάιλερ Ντόρσεϊ προπονήθηκε με τους Λος Άντζελες Λέικερς
i

Τάιλερ Ντόρσεϊ / © Intime

O Τάιλερ Ντόρσεϊ προπονήθηκε με τους Λος Άντζελες Λέικερς

Sportal newsroom 09:16 - 06.01.2023

Νέα κίνηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ενδεικτική της μεγάλης του επιθυμίας για παραμονή στο NBA.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ εξακολουθεί να προσπαθεί να παραμείνει στο NBA και μοιάζει αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα που έχει. Γι' αυτό και έχει «παγώσει» οποιαδήποτε πρόταση προοπτική πρότασης από την Ευρώπη και δεν έχει σκοπό ούτε να ακούσει κάποιον σύλλογο για την ώρα.

Στις ΗΠΑ αναφέρουν τις τελευταίες ώρες πως ο Ντόρσεϊ προπονήθηκε στους Λος Άντζελες Λέικερς υπό το βλέμμα του GM της ομάδας, Ρομπ Πελίνκα και του προπονητή, Ντάρβιν Χαμπ, θέλοντας έτσι να τους πείσει πως αξίζει να βρει θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Οι Λέικερς πρέπει να αποφασίσουν σε τέσσερις ημέρες τι θα κάνουν με τα μη εγγυημένα συμβόλαι των Ριβς και Γκάμπριελ, με τον πρώτο που αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Ντόρσεϊ να κάνει εξαιρετική σεζόν μέχρι τώρα, έχοντας 10.8 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ κατά μέσο όρο και σουτάροντας με 36 στα τρίποντα.

Η καταληκτική ημερομηνία είναι η 10η Ιανουαρίου, όταν και οι ομάδες θα αποφασίσουν τι θα κάνουν με τα μη εγγυημένα συμβόλαιά τους.

Θυμίζουμε πως ο Ντόρσεϊ άλλαξε ατζέντη, με τον διεθνή γκαρντ να αφήνει την μέχρι πρότινος εταιρία που τον εκπροσωπούσε και που αποτελεί μια εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη και το NBA και να υπογράφει με την priority sports.

Αυτή η κίνηση δείχνει ότι ο Ντόρσεϊ θέλει να παλέψει με κάθε τρόπο για να βρει έστω ένα 10ήημερο συμβόλαιο στο NBA, καθώς η priority sports εκπροσωπεί πολλούς παίκτες όπως ο Λάουρι, ο Μπιλ, ο Πόρτις, ο Χέιγουορντ, ο Πλάμλι και πολλοί ακόμα.