Εξήγησε την κατάσταση για Ντόρσεϊ ο Ομπράντοβιτς: «Θέλει να μείνει στις ΗΠΑ»
i

O Σάσα Ομπράντοβιτς/©INTIME

Εξήγησε την κατάσταση για Ντόρσεϊ ο Ομπράντοβιτς: «Θέλει να μείνει στις ΗΠΑ»

Sportal newsroom 16:45 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:30 - 05.01.2023

Για τα δεδομένα της υπόθεσης του Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε ο Σάσα Ομπράντοβιτς, εξηγώντας πως η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν θεωρείται.

Απόλυτα ενημερωμένος για τα δεδομένα της υπόθεσης του Τάιλερ Ντόρσεϊ παρουσιάστηκε ο προπονητής της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς, επιβεβαιώνοντας έμμεσα ότι και η δική του ομάδα έχει κινηθεί για την περίπτωση του πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού.

«Είναι δύσκολο να αλλάξεις το μυαλό ενός παίκτη που έχει αποφασίσει να προσπαθήσει για το ΝΒΑ και θέλει να πάρει έστω ένα δεκαήμερο συμβόλαιο. Δείτε την περίπτωση του Ντόρσεϊ, τον οποίο θέλουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη, αλλά εκείνος θέλει να μείνει στις ΗΠΑ.

Εμείς πρέπει να παρακολουθούμε τις εξελίξεις καλά, ώστε να βρούμε έναν παίκτη που κουράστηκε να περιμένει. Είναι δύσκολο μέσα στη σεζόν να φέρεις έναν παίκτη που θα αλλάξει την εικόνα σου, όσα χρήματα κι αν διαθέτεις. Ο Ερυθρός Αστέρας τα κατάφερε αποκτώντας τους δύο Αργεντινούς», εξήγησε ο πολύπειρος τεχνικός στη mozzartsport.

Σημειώνεται ότι η Μονακό πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν, έχοντας 11 νίκες σε 16 ματς, έχοντας ήδη μια εκπληκτική περιφέρεια με τους Μάικ Τζέιμς, Έλι Οκόμπο, Τζόρνταν Λόιντ, Γιακούμπα Ουαταρά και Μάθιου Στράζελ να απαρτίζουν την περιφέρεια.