Ο Τσέισον Ραντλ στο Sportal: «Ήταν must win το παιχνίδι στο Μαρούσι - θα είμαστε καλά αν...»

Τσέισον Ραντλ

Ο Τσέισον Ραντλ στο Sportal: «Ήταν must win το παιχνίδι στο Μαρούσι - θα είμαστε καλά αν...»

Χρήστος Τσάλτας 16:04 - 17.03.2024

Ο Τσέισον Ραντλ εξήγησε στο Sportal πόσο αναγκαία ήταν η νίκη στο Μαρούσι, για την ΑΕΚ και υπογράμμισε όσα πρέπει να κάνουν αυτός και οι συμπαίκτες του κόντρα στο Περιστέρι για να «κλείσουν» θέση στην εξάδα.

Για την ΑΕΚ το παιχνίδι στο Μαρούσι ήταν πολύ σημαντικό για την συνέχεια της ομάδας στην σεζόν. Περιθώριο για άλλη απώλεια δεν υπήρχε, δεδομένου του γεγονότος πως απέμεναν δύο «στροφές» για το τέλος της regular season. Κάτι που ήξερε τόσο ο Ηλίας Ζούρος, όσο και οι παίκτες του, που έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο.

Το τελικό 90-82 φέρνει την Ένωση σε θέση ισχύος για την έκτη θέση και το μόνο που απομένει είναι να... τελειώσει η δουλειά στο παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι, στο κλειστό των Λιοσίων. Κάτι που πλέον έχει τεθεί σε απόλυτη προτεραιότητα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Από το παιχνίδι στο κλειστό του Αγίου Θωμά η Ένωση έχει να κρατήσει πολλά θετικά. Ένα εξ αυτών είναι και η εμφάνιση του Τσέισον Ραντλ, ο οποίος στα πρώτα λεπτά έδωσε ώθηση στην ομάδα του με διαδοχικές προσπάθειες, ενώ στο φινάλε, όταν η ομάδα του χρειάστηκε σκορ, εκείνος ανέλαβε δράση.

Οι 17 πόντοι έκαναν τη διαφορά, ενώ και εκείνος έδειξε πως δεν... ξέχασε το μπάσκετ. «Χρειαζόμουν κι εγώ μια τέτοια εμφάνιση. Έχω κι εγώ σκαμπανεβάσματα μέσα στη σεζόν, όμως όταν έχω τη μπάλα στα χέρια δείχνω τι μπορώ να κάνω στο παρκέ», ανέφερε μιλώντας στο Sportal επί του θέματος, με την κουβέντα να πηγαίνει στη νίκη της Ένωσης στα βόρεια προάστια.

«Το θέλαμε πάρα πολύ. Με το ρεκόρ και όσα έχουν γίνει φέτος είναι σημαντική η νίκη αυτή και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο», υπογράμμισε για να εξηγήσει πόσο «must win» ήταν η αναμέτρηση του Σαββάτου. «Ήταν ένα must win παιχνίδι. Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε γι αυτό και ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Ήταν μια πολύ καλή νίκη για εμάς».

Η ΑΕΚ έδειξε καλές στιγμές σε όλη τη διάρκεια του 40λεπτου, κάτι που αποτελεί παρακαταθήκη. Διότι οι κιτρινόμαυροι πρέπει να... χτίσουν σε αυτή την προσπάθεια. «Εξαρτάται από τη συγκέντρωση και το να παίξουμε με τον σωστό τρόπο. Όσο πιο πολύ το κάνουμε αυτό θα είμαστε καλοί. Όσο συνεχίζουμε να παίζουμε με τον σωστό τρόπο».

Παρά τα σκαμπανεβάσματα η ΑΕΚ έχει δείξει πως μπορεί να παίξει με τρόπο που θα έρθουν οι νίκες. «Μπορούμε να παίξουμε σωστά και το δείξαμε στο παιχνίδι αυτό στο Μαρούσι. Έχουμε δείξει καλές στιγμές μέσα στη σεζόν και πρέπει να εστιάσουμε σε αυτές».

Το παιχνίδι με το Περιστέρι πλησιάζει και ενόψει της... μάχης στο κλειστό των Λιοσίων εξήγησε τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να έρθει ακόμα μια νίκη. «Πρέπει να παίξουμε σκληρά. Ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει από εμάς να τα δώσουμε όλα στο παρκέ, να παλέψουμε στην έδρα μας και να είμαστε μαχητικοί».