Ο Τζέιμς Χάρντεν συνάντησε τον άτυχο Τζον Χάο (vid)
i

© photo by Tim Nwachukwu / Getty Images / Ideal Images

Ο Τζέιμς Χάρντεν συνάντησε τον άτυχο Τζον Χάο (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:31 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:40 - 24.02.2023

Ο 20χρονος Τζον Χάο, ο οποίος στις αρχές του μήνα τραυματίστηκε σοβαρά όταν ένας εγκληματίας εισέβαλε στο Πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν Στέιτ και άρχισε να πυροβολεί, μίλησε online με τον αγαπημένο του παίκτη του NBA.

Ο Τζον Χάο για να μπορέσει να ανταποκριθεί οικονομικά στα νέα δεδομένα της άτυχης ζωής του έχει ανοίξει έναν online λογαριασμό στην υπηρεσία GoFundMe και η ιστορία του άγγιξε τον σούπερ σταρ των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Τζέιμς Χάρντεν. 

Ο 20χρονος Χάο βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή. Όταν ένας παρανοϊκός στις αρχές του Φλεβάρη μπήκε με όπλο στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου του Μίτσιγκαν Στέιτ και άρχισε να πυροβολεί ο νεαρός δέχτηκε τα πυρά. 

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο με παράλυση από τη μέση και κάτω. Χρειάζεται χρήματα και ο 33χρονος μπασκετμπολίστας και εκατομμυριούχος Τζέιμς Χάρντεν θέλησε να συμμετέχει. Προφανώς, όχι απλώς στέλνοντας τα υπογεγραμμένα παπούτσια του -που το έκανε κι αυτό- αλλά αναλαμβάνοντας τα έξοδα, αλλά και την ψυχολογική υποστήριξη. Ο Χάο είναι φαν του και μάλιστα οι δυο τους ήρθαν σε επαφή μέσω FaceTime. 

«Όλα θα πάνε καλά! Είμαι μαζί σου», είπε ο Τζέιμς Χάρντεν στον συγκινημένο από την συνάντηση Χάο (έστω μέσω διαδικτύου) με τον αγαπημένο του παίκτη. «Ξέρω ότι είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή, αλλά πρέπει να παραμείνεις δυνατός και θαρραλέος. Πρέπει να σκέφτεσαι θετικά πράγματα και να συνεχίσεις να πιέζεις και να παλεύεις. Σε καταλαβαίνω και σε στηρίζω με όλη μου τη δύναμη»