Η... καρπαζιά του Ραντλ στον αγαπημένο του συμπαίκτη (vid)

Η... καρπαζιά του Ραντλ στον αγαπημένο του συμπαίκτη (vid)

Άθελά του ο Τζούλιους Ραντλ άπλωσε τα χέρια του και έριξε σφαλιάρα στον Τζέιλεν Μπράνσον, ο οποίος ξαφνιάστηκε και δεν κατάλαβε από που του ήρθε σε ένα στιγμιότυπο που προκαλεί γέλια.

Δεν υπήρχε καμία πρόθεση από τον Τζούλιους Ραντλ. Άλλωστε, ο Τζέιλεν Μπράνσον αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του και το στήριγμά του στους Νιου Γιορκ Νικς. Οι δυο τους έχουν συνθέσει ένα πολύ δυναμικό δίδυμο και μάλιστα έχουν ιδανική σχέση -μέσα και έξω από το παρκέ. 

Οπότε, όπως κανείς αντιλαμβάνεται, η σφαλιάρα που έριξε ο All-Star φόργουορντ στον οργανωτή της ομάδας από το Μεγάλο Μήλο δεν περιλαμβάνει ούτε ίντριγκα, ούτε παρασκήνιο. Απλώς ήταν η... κακιά στιγμή. 

Λίγο μετά από μία αποτυχημένη άμυνα των Νικς που οδήγησε τον Ντάριους Γκάρλαντ σε ένα εύκολο καλάθι, ο Ραντλ ξεκίνησε να παίρνει τον δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι. Το έκανε με απλωμένα χέρια και η παλάμη του ξαφνικά βρέθηκε στο πρόσωπο του Μπράνσον. Τον χτύπησε στο αυτί, το μάγουλο και το μάτι, αλλά μόλις κατάλαβε τι έκανε έσπευσε να τον αγκαλιάσει και μαζί πλέον οργάνωσαν την επόμενη επίθεση της ομάδας τους.

Οι Νικς που έκανα τον brake στο πρώτο ματς της σειράς και πήραν το πλεονέκτημα έδρας, έχασαν στο δεύτερο από τους Καβαλίερς και πλέον βρίσκονται στο 1-1. Οι αγώνες μεταφέρονται στη Νέα Υόρκη εκεί όπου ο Ραντλ θέλει να απαντήσει στον Τζάρετ Άλεν για το πισώπλατο, υπερβολικό και αντιαθλητικό φάουλ που του έκανε ο σέντερ του Κλίβελαντ