Σερέλης: «Η αμυντική μας προσέγγιση μας έδωσε το ματς»

Χρήστος Σερέλης

i

©Intime

Σερέλης: «Η αμυντική μας προσέγγιση μας έδωσε το ματς»

Ηλίας Λαλιώτης 19:28 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:29 - 15.05.2023

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε στο ΟΑΚΑ το Περιστέρι, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα playoffs της Basket League και ο Χρήστος Σερέλης είχε μόνο καλά λόγια να πει για την προσπάθεια των παικτών του.

Εμφατική ήταν η νίκη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ επί του Περιστερίου. Οι πράσινοι επιβλήθηκαν με 101-57, έκαναν το πρώτο από τα τρία βήματα που απαιτούνται ώστε να φτάσουν στον τελικό και ο κόουτς Σερέλης στάθηκε στην πολύ καλή εικόνα της ομάδας του.

Βγήκε... μπροστά ο Σπανούλης μετά την «44άρα» από τον Παναθηναϊκό!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:12 - 15.05.2023

Βγήκε... μπροστά ο Σπανούλης μετά την «44άρα» από τον Παναθηναϊκό!

Ο Βασίλης Σπανούλης θέλησε να αναλάβει την ευθύνη της βαριάς ήττας του Περιστερίου από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν με 101 - 57 και ο κόουτς της ομάδας των δυτικών προαστίων δεν κρύφτηκε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο Έλληνας προπονητής τόνισε ότι οι παίκτες του δεν επέτρεψαν ποτέ στο Περιστέρι να απειλήσει, ενώ είπε ότι το ερχόμενο Σάββατο (20/5) περιμένει σκληρό παιχνίδι:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ήταν πολύ συγκεντρωμένοι αμυντικά, είχαν μεγάλη ενέργεια και προσήλωση και αυτό ήταν και το σημείο που κρίθηκε το ματς. Στην πολύ καλή αμυντική μας συνοχή. Δεν επιτρέψαμε στο Περιστέρι να παίξει με τον τρόπο που ήθελε και να μας απειλήσει. Η διαφορά ήταν αρκετά μεγάλη ωστόσο δεν παίζει ρόλο για τη συνέχεια των play-offs. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι το Σάββατο γιατί το Περιστέρι είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλή καθοδήγηση και ξέρει πώς πρέπει να παίξει. Περιμένω να γίνει ένα πολύ δυνατό ματς το Σάββατο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αμυντικό κομμάτι, το οποίο αποτελούσε πρόβλημα: «Ειναι φανερό ότι η ομάδα έχει πρόβλημα στην άμυνα της. Και στο αρχικό διάστημα που βρισκόμουν στην ομάδα. Αυτές τις περίπου 20 ημέρες θέλαμε να δώσουμε κάποιες καλύτερες κατευθύνσεις και οδηγίες στην άμυνά μας. Να καταλάβουν και οι παίκτες τι ζητάμε από αυτούς. Ενώ συγχρόνως βάλαμε και κάποια πράγματα στην επίθεση. Όμως θα επιμείνω και θα πω ότι καθε φορα παίζει ρόλο η νοοτροπία με την οποία μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Δηλαδή να είμαστε σκληροί στην άμυνα και να μην αφήνουμε τους αντιπάλους μας να παίζουν αυτό που θέλουν».