Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δημιουργούν ομάδα στο WNBA

Στιβ Κερ, Στέφεν Κάρι

i

© photo by Loren Elliott / Getty Images / Ideal Images

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δημιουργούν ομάδα στο WNBA

Χρήστος Τσάλτας 08:27 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 08:27 - 27.09.2023

Σε μαι κίνηση με πολύ μεγάλη σημασία, που θα φέρει εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, προχωράνε οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οι οποίοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο για τη δημιουργία ομάδας που θα αγωνίζεται στο WNBA.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αποτελούν μια από τις πιο μεγάλες ατραξιόν στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Πρόκειται για ομάδα που έχει τη βάση της στην Bay Area, μια από τις πιο ακριβές περιοχές στις ΗΠΑ (αν όχι την ακριβότερη), στις τάξεις τους διαθέτουν 3 μελλοντικούς Hall of Famers αλλά και έναν προπονητή με πολύ σπουδαία προσωπικότητα.

Οι «πολεμιστές», όμως δεν μένουν μόνο σε όσα έχουν κάνει στο ΝΒΑ. Διότι εξ αρχής η πρόθεσή τους ήταν να επεκταθούν και σε άλλους τομείς. Ένας εξ αυτών ήταν και το WNBA, κάτι το οποίο βρίσκονται πολύ κοντά στο να το καταφέρουν,

Σε μια κίνηση που αναμένεται να φέρει ντόμινο και να αλλάξει τα δεδομένα, οι ιθύνοντες των Ουόριορς ετοιμάζονται να δημιουργήσουν ομάδα στο WNBA, με την εξέλιξη αυτή να σημαίνει πως η κορυφαία λίγκα μπάσκετ γυναικών στον πλανήτη θα έχει ομάδα στην Bay Area, με έδρα το Chase Center και φυσικά θα επεκτείνει τη λίγκα, από τις 12 ομάδες που βρίσκονται στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή.

Έτσι, μια τέταρτη μεγάλη αγορά, μετά τη Νέα Υόρκη (New York Liberty), την Ουάσιγκτον (Washington Mystics) και το Λος Άντζελες (Los Angeles Sparks) μπαίνει στον χορό του WNBA, την ώρα που όλα δείχνουν πως ο Στεφ Κάρι αναμένεται να είναι πολύ ενεργός με το όλο εγχείρημα, έχοντας εκφράσει πολλάκις τη στήριξή του στη λίγκα του WNBA.