Οι Μπουλς είναι έτοιμοι να «θυσιάσουν» τον ΛαΒιν για το μεγάλο... μπαμ με Λίλαρντ

Λίλαρντ - ΛαΒίν

Οι Μπουλς είναι έτοιμοι να «θυσιάσουν» τον ΛαΒιν για το μεγάλο... μπαμ με Λίλαρντ

Χρήστος Τσάλτας 13:23 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:23 - 21.09.2023

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ επιμένει στη σταση του να αποχωρήσει, μέσω ανταλλαγής, από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, με τους Σικάγο Μπουλς να παρακολουθούν τις εξελίξεις και να είναι έτοιμοι να κινηθούν για την απόκτησή του, βάζοντας στο τραπέζι ακόνα και τον Ζακ ΛαΒίν!

Το θέμα του Ντάμιαν Λίλαρντ παραμένει στο τραπέζι. Είναι το νο.1 θέμα συζήτησης στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και όσο δεν βρίσκεται κάποια λύση προκειμένου να μετακομίσει ο Dame στους Μαϊάμι Χιτ, που αποτελεί επιθυμία τόσο του ίδιου, όσο και του Μπαμ Αντεμπάγιο, που έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση, η κατάσταση παραμένει θωλή, δίνοντας την ευκαιρία σε επίδοξους μνηστήρες να μπουν στο κάδρο.

Η επιθυμία του Λίλαρντ να παίξει στους Χιτ είναι τέτοια, που έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως ακόμα κι αν μετακομίσει σε άλλη ομάδα, θα ζητήσει εκ νέου trade, για να μετακομίσει στη South Beach. Για την ώρα όμως δεν υπάρχει κινητικότητα από πλευράς Χιτ, καθώς οι Μπλέιζερς δεν δείχνουν... ζεστοί με το πακέτο που τους δίνουν.

Αυτή την κατάσταση μάλιστα θέλει να εκμεταλλευτεί μια άλλη ομάδα της Ανατολής και να κάνει κίνηση-ματ. Οι Σικάγο Μπουλς παρακολουθούν πολύ έντονα την περίπτωση του Λίλαρντ και σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το front office των «ταύρων», με επικεφαλής τον Αρτούρας Καρνισόβας, έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές, προκειμένου να δει αντιδράσεις στη λίγκα.

Μάλιστα στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει και το όνομα του Ζακ ΛαΒίν, με τους Μπουλς να είναι ικανοί να... θυσιάσουν τον 28χρονο άσο για να «τρέξουν» τις διαδικασίες. Κάτι που δείχνει πως οι «ταύροι» είναι έτοιμοι να κάνουν και πάλι το κόλπο-γκρόσο, εκεί που δεν τους περιμένει κανείς, όπως συνέβη και στα μέσα της σεζόν 2021-22, όταν απέκτησαν τον Νίκολα Βούτσεβιτς, μέσω ανταλλαγής.

Ο απόφοιτος του UCLA είναι ο ηγέτης των Μπουλς και το καλοκαίρι του 2022 υπέγραψε max συμβόλαιο, όμως από τη στιγμή που δεν μπορεί να υπάρξει τριάδα Λίλαρντ-ΛαΒίν-ΝτεΡόζαν στο Ιλινόις, οι Μπουλς είναι έτοιμοι να θέσουν προς διάθεση τον ΛαΒίν, ώστε να βρεθούν στην pole position για τον Dame. Σε μια κίνηση που -ομολογουμένως- θα φέρει πολλές αντιδράσεις και καταιγισμό εξελίξεων, εφόσον πάρει υπόσταση.