Οι Νετς σκέφτονται τον Τζον Κόλινς της Ατλάντα (vid)
i

Τζον Κόλινς / printscreen

Οι Νετς σκέφτονται τον Τζον Κόλινς της Ατλάντα (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:37 - 02.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:40 - 02.12.2022

Οι Χοκς τον παραχωρούν έναντι σωστού ανταλλάγματος και το Μπρούκλιν προσπαθεί να βρει τη συνταγή με βασικό συστατικό τον Τζο Χάρις

Ο Τζον Κόλινς αυτή τη στιγμή είναι τραυματίας. Δεν θα παίξει με τους Ατλάντα Χοκς για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, μέχρι να επανέλθει ο αστράγαλός του. Το θέμα είναι ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην τελειώσει τη χρονιά του στην ομάδα από την Τζόρτζια. 

Οι Χοκς μελετούν το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν με ανταλλαγή τον 25χρονο πάουερ φόργουορντ από την περσινή κιόλας περίοδο, τώρα οι Μπρούκλιν Νετς, που θέλουν να ανακατέψουν την τράπουλα, τους χτυπούν την πόρτα

Τα νιάτα των Πίστονς, έκαναν τους Μαβς να φύγουν τρέχοντας από το Ντιτροίτ (vid)
NBA

09:02 - 02.12.2022

Τα νιάτα των Πίστονς, έκαναν τους Μαβς να φύγουν τρέχοντας από το Ντιτροίτ (vid)

Τα Πιστόνια έβαλαν δύσκολα στους Ντάλας Μάβερικς και τους νίκησαν (στην παράταση: 131-125). Ο Κροάτης Μπογκντάνοβιτς κέρδισε τη μονομαχία με τον Σλοβένο Ντόντσιτς, αλλά τη διαφορά έκανε ο Κίλιαν Χέις!

Η προσφορά τους θα επικεντρώνεται στον Τζο Χάρις. Τα Γεράκια που έχουν όνειρα μακράς πορείας στα πλέι οφ (όπως και οι Νετς άλλωστε) θέλουν την εμπειρία και το σουτ του Χάρις, απλώς δεν είναι βέβαια αν τους είναι αρκετός. 

Όσον αφορά στον Κόλινς, δείχνει να μην υπάρχει ταύτιση απόψεων στο παρκέ με τους Τρέι Γιάνγκ και Ντεζόντε Μάρεϊ, ενώ υπάρχει και ο 22χρονος ταλαντούχος Ονιέκα Οκόνγκου, ο οποίος προορίζεται για βασικός το επόμενο διάστημα. 

Οι Νετς με τη σειρά τους, θέλουν να βοηθήσουν τον Κέβιν Ντουράντ, πέραν της παρουσίας του Κάιρι Ιρβινγκ και Μπεν Σίμονς, βάζοντας κοντά στο καλάθι στο πλευρό του αξιόλογου Νικ Κλάξτον έναν φόργουορντ με προσόντα. Ο Τζον Κόλινς είναι ιδανικός γι’ αυτόν τον ρόλο.