Οι παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ψήφισαν την πιο σκληρή έδρα της Euroleague (vid)

Η Παρτίζαν κυριαρχεί στην ερώτηση ποια ομάδα έχει την πιο «καυτή» έδρα της Euroleague

i

©Intime

Οι παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ψήφισαν την πιο σκληρή έδρα της Euroleague (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 21:38 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:21 - 27.09.2023

Παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού κλήθηκαν να επιλέξουν την πιο «καυτή» έδρα της Euroleague.

Το νέο πρωτάθλημα της Euroleague είναι προ των πυλών αφού την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 5 Οκτωβρίου θα γίνει το πρώτο τζάμπολ της νέας σεζόν και οι ελληνικές ομάδες το προηγούμενο διήμερο είχαν τις καθιερωμένες τους media day.

Εκεί βρέθηκαν και δημοσιογράφοι της Euroleague οι οποίοι έβαλαν κάποιους παίκτες να πάρουν θέση για το ποια ομάδα έχει την πιο «καυτή» έδρα και είναι δύσκολο για τους αντιπάλους της να την αντιμετωπίσουν.

Στο... γκάλοπ πήραν μέρος από τον Ολυμπιακό οι Πίτερς, Γκος και ΜακΚίσικ, ενώ από τον Παναθηναϊκό οι Λεσόρ, Σλούκας και Βιλντόζα.

Μπορεί το ντέρμπι των αιωνίων του ελληνικού αθλητισμού να θεωρείται ένα από τα πιο δύσκολα από πλευράς ατμόσφαιρας στην Ευρώπη, ωστόσο οι απαντήσεις που δόθηκαν δεν ήταν συνδεδεμένες με αυτό!

Συγκεκριμένα, ο Άλεκ Πίτερς τόνισε ότι κατά τον ίδιο η πιο δύσκολη έδρα είναι της Μακάμπι. Ο ΜακΚίσικ για κάποιο λόγο επέλεξε τη Μονακό, ενώ ο Γκος την Παρτίζαν.

Στον Παναθηναϊκό πάντως φάνηκαν και οι τρεις παίκτες που ρωτήθηκαν να συμφωνούν. Ο αρχηγός Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε και στο ΣΕΦ όμως μόνο για την ομάδα του, ενώ υπογράμμισε ότι η Παρτίζαν έχει την πιο «καυτή» έδρα, κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο Λεσόρ.

Τέλος, ο Βιλντόζα επέλεξε τόσο του Ερυθρού Αστέρα, όσο και της Παρτίζαν.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις απαντήσεις:

Tags: