Οι Τούρκοι φίλαθλοι πανηγύρισαν την νίκη της Φενέρ λες και προκρίθηκαν στο Final Four (vid)

Μάρκο Γκούντουριτς

i

Μάρκο Γκούντουριτς / © Euroleague

Οι Τούρκοι φίλαθλοι πανηγύρισαν την νίκη της Φενέρ λες και προκρίθηκαν στο Final Four (vid)

Οι φίλοι της Φενέρ έστησαν ένα πάρτι μετά το τέλος του τέταρτου αγώνα της σειράς με τον Ολυμπιακό.

Η Φενέρ πήρε τη νίκη στο Game 4 της σειράς απέναντι στον Ολυμπιακό, το τελευταία των Τούρκων στην έδρα τους για την φετινή Euroleague και οι οργανωμένοι το... έζησαν με την ψυχή τους μετά το τέλος του αγώνα! 

Είναι χαρακτηριστικό πως αρκετή ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης και με τον περισσότερο κόσμο να έχει αποχωρήσει, οι οργανωμένοι είχαν μείνει στις θέσεις τους και περίμεναν την ομάδα της Φενέρ, ώστε να την αποθεώσουν και να φωνάξουν συνθήματα μαζί με τους παίκτες. 

Η Φενέρμπαχτσε θυμίζουμε πως και στα δύο εντός έδρας παιχνίδια με τον Ολυμπιακό είχε τον κόσμο στο πλευρό της, καθώς τα εισιτήρια είχαν κάνει φτερά προ πολλού, με την ατμόσφαιρα την ώρα του αγώνα να είναι συναρπαστική.

Βέβαια σε αυτό συνέβαλε και η τρομερή ακουστική της πανέμορφης Ulker Sports Arena, η οποία αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα γήπεδα της Ευρώπης, αλλά και τα πιο μπασκετικά, με τον κόσμο να είναι πάνω από το παρκέ κυριολεκτικά! 

Το Sportal ήταν στην Ulker Sports Arena και σας μεταφέρει τον παλμό από το πάρτι που έστησαν οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό. 

Το σχετικό βίντεο του Sportal από το... πάρτι της Φενέρ μετά το τέλος του αγώνα: 

Η σειρά είναι πλέον στο 2-2 και ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Τρίτη στο ΣΕΦ τη Φενέρμπαχτσε, με την ατμόσφαιρα στο φαληρικό στάδιο να αναμένεται ακόμα πιο... καυτή από εκείνη στην Ulker Sports Arena, καθώς ο κόσμος της ομάδας του Ολυμπιακού έχει δείξει πως στα δύσκολα είναι πάντα εκεί για την ομάδα του. 

Μάλιστα έχει ήδη γίνει... χαμός με τα εισιτήρια, καθώς το σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, από το οποίο μπορεί κανείς να προμηθευτεί την κάρτα φιλάθλου, χωρίς την οποία δεν γίνεται να αγοράσει εισιτήριο, να έχει πέσει από την μεγάλη ζήτηση!