Οι Χιτ βρήκαν… κόλπο και νίκησαν τους Θάντερ στο Μαϊάμι (vids)
i

Τζίμι Μπάτλερ / printscreen

Οι Χιτ βρήκαν… κόλπο και νίκησαν τους Θάντερ στο Μαϊάμι (vids)

Οι Μαϊάμι Χιτ είχαν πολλές απουσίες, κατέβηκαν με εννέα παίκτες και έπρεπε να σκαρφιστούν κάτι για να επικρατήσουν της Οκλαχόμα. Το βρήκαν! Πήγαν στις βολές, έκαναν ρεκόρ και ο Τζίμι Μπάτλερ έδωσε τη νίκη (112-111).

Οι Μαϊάμι Χιτ είχαν πολλές απουσίες, κατέβηκαν με εννέα παίκτες και έπρεπε να σκαρφιστούν κάτι για να επικρατήσουν της Οκλαχόμα. Το βρήκαν! Πήγαν στις βολές, έκαναν ρεκόρ και ο Τζίμι Μπάτλερ έδωσε τη νίκη (112-111)

Οι Μαϊάμι Χιτ εκτέλεσαν 40 ελεύθερες βολές κόντρα στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και ευστόχησαν σε όλες, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ. 

Ο Τζίμι Μπάτλερ ανέλαβε περισσότερες από τις μισές, 23 στον αριθμό και η τελευταία του προσπάθεια από τη… γραμμή ήταν και αυτή που έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Φλόριντα. Πήρε την κρίσιμη επίθεση της ομάδας του, που 13’’ πριν από το τέλος έχανε με δύο πόντους. Ο Μπάτλερ έβαλε το καλάθι, πήρε το φάουλ και διαμόρφωσε το τελικό 112-111. 

Οι Χιτ που έπαιξαν χωρίς τρεις βασικούς τους παίκτες (Μπαμ Αντεμπάγιο, Τάιλερ Χίροου και Κάιλ Λάουρι), ενώ είχαν μόλις 9 παίκτες στη διάθεσή τους, στο πρώτο ημίχρονο αποχωρίστηκαν και τον back-up σέντερ τους, Ντουέιν Ντέντμον. 

O 33χρονος αποβλήθηκε καθώς, την ώρα που ήταν κατευθυνόταν προς τον πάγκο των Χιτ, αφού πρώτα είχε γίνει αλλαγή από τον Έρικ Σποέλστρα, εκνευρισμένος για κάποιον λόγο (και όχι με τον προπονητή του) πέταξε στον αγωνιστικό χώρο ένα… αξεσουάρ για μασάζ! 

Κάπως βρέθηκε στα χέρια του ένα «πιστόλι», από αυτό το ηλεκτρικό εργαλείο που χρησιμοποιούν οι φυσικοθεραπευτές στους παίκτες για να απαλύνουν τον μυικό πόνο. Όπως και να έχει εκτυλίχθηκε μία από τους πιο παράξενους λόγους αποβολής σε αγώνα μπάσκετ.

Tags: