Ολόκληρο το Λος Άντζελες υποκλίθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

Ολόκληρο το Λος Άντζελες υποκλίθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:29 - 10.02.2023 / Ανανεώθηκε: 08:46 - 10.02.2023

Η απουσία του ΛεΜπρόν αφαίρεσε λάμψη στο παιχνίδι, αλλά η εμφάνιση του Greek Freak έδωσε νέες διαστάσεις στο Λ.Α. και πλέον τα δεδομένα της... κούρσας του MVP τροποποιούνται. Ο Αντετοκούνμπο αρχίζει να κυριαρχεί!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε στο Λ.Α. ακριβώς με τον τρόπο που συνηθίζουν να εμφανίζονται οι κορυφαίοι όλων των εποχών. Κι αν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πλέον είναι ο πρώτος σκόρερ της ιστορίας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει την προσπάθειά του να μπει και αυτός στη συζήτηση για τον GOAT. 

Ο «Βασιλιάς» δεν αγωνίστηκε, αλλά ο... επόμενος «Βασιλιάς» ήταν εκεί. Ο 28χρονος σούπερ σταρ του Μιλγουόκι με μία κυριαρχική εμφάνιση στο Λος Άντζελες με 38 πόντους και 10 ριμπάουντ οδήγησε τους Μπακς στην ένατη σερί τους νίκη. Αυτή τη φορά κόντρα στους Λέικερς. 

Ασταμάτητος και στο Λ.Α. ο Αντετοκούνμπο, οι Μπακς νίκησαν τους Λέικερς (vids)
NBA

07:46 - 10.02.2023

Ασταμάτητος και στο Λ.Α. ο Αντετοκούνμπο, οι Μπακς νίκησαν τους Λέικερς (vids)

Όλοι οι Λέικερς -εκτός του ΛεΜπρόν που δεν αγωνίστηκε- τον περιτριγύριζαν, αλλά κανένας δεν μπόρεσε να τον περιορίσει. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 38 πόντους και 10 ριμπάουντ στη νίκη των Μπακς (115-106) στο Λος Άντζελες.

Ο Greek Freak έχει φθάσει πλέον τους 32,2 πόντους, 12,4 ριμπάουντ και 5,3 ασίστ ανά αγώνα, τη στιγμή που η ομάδα του κατέχει το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ (38-17) και… κυνηγάει το πρώτο -που ανήκει στους Σέλτικς (39-16). 

Οι Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς που έχασαν στο Ορλάντο, έχουν 38-18 και ο Σέρβος αρχίζει να καταλαβαίνει πως δεν θα είναι εύκολο το έργο του. Προσπαθεί να γίνει ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ (μετά τους Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, Μπιλ Ράσελ και Λάρι Μπερντ) που θα κατακτήσει τρίτη σερί χρονιά το βραβείο του MVP, αλλά ο Γιάννης θέλει το… δικό του τρίτο.