Ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική της EuroLeague λίγες ώρες πριν μπουν και πάλι στο γήπεδο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική της EuroLeague λίγες ώρες πριν μπουν και πάλι στο γήπεδο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Γιώργος Γαβριλάκης 10:45 - 06.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:53 - 06.12.2023

Η τρίτη διαβολοβδομάδα της EuroLeague ξεκίνησε με τις ήττες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, συνεχίζεται με ελληνικό ενδιαφέρον λόγω της... παροικίας της Κωνσταντινούπολης και της Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, την οποία φιλοξενεί η Μπασκόνια του Νίκου Ρογκαβόπουλου, ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του στον Ερυθρό Αστέρα αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Βαλένθια.

Η πρώτη μέρα της αγωνιστικής δράσης αυτής της εβδομάδας για την EuroLeague ολοκληρώθηκε. Μόνο που ακολουθεί δεύτερη, τρίτη και τέταρτη μέρα αγώνων στο πρόγραμμα του επταημέρου, καθώς περιλαμβάνεται σε αυτό και η 12η αγωνιστική κατά την οποία ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ηττήθηκαν, αλλά και η 13η που... έρχεται και τοποθετεί τους «ερυθρόλευκους» αντιμέτωπους με την Μπάγερν Μονάχου και τους «πράσινους» με την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης

Πριν όμως, επιστρέψουν στα ευρωπαϊκά... χαρακώματα οι δύο ελληνικές ομάδες, υπάρχουν τέσσερις αγώνες που ολοκληρώνουν την δωδέκατη πράξη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Βιλερμπάν αντιμετωπίζει στο Λυών και το νεόδμητο γήπεδό της, την Μακάμπι Τελ Αβίβ και μιας και η Άλμπα Βερολίνου νίκησε την Ζαλγκίρις και πήρε την δεύτερη νίκη της στον θεσμό, οι Γάλλοι που συνοδεύουν τους Γερμανούς στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα δεν θέλουν να χάσουν έδαφος. 

Στο Μπολόνια, η Βίρτους υποδέχεται την Μπαρτσελόνα σε μία δυναμική κόντρα ανάμεσα στις ομάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην τρίτη και την δεύτερη θέση αντίστοιχα. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεφύγει ήδη (11-1) και οι Καταλανοί που την ακολουθούν έχουν μία ήττα παραπάνω (9-2) δεν θέλουν να απομακρυνθούν. 

Τα άλλα δύο ματς της ημέρας, διεξάγονται στην Ισπανία με ελληνικό ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, η Βαλένθια αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και η Μπασκόνια του Νίκου Ρογκαβόπουλου κοντράρεται με την Φενέρμπαχτσε των Δημήτρη Ιτούδη, Γιώργου Παπαγιάννη, Νικ Καλάθη και Τάιλερ Ντόρσεϊ. 

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (6/12)

21:15 / Βιλερμπάν - Μακάμπι Τελ Αβίβ
21:30 / Βίρτους Μπολόνια - Μπαρτσελόνα
21:30 / Βαλένθια - Ερυθρός Αστέρας
21:30 / Μπασκόνια - Φενέρμπαχτσε

Τα αποτελέσματα της Τρίτης (5/12)

Αναντολού Εφές - Παναθηναϊκός: 71-68
Άλμπα Βερολίνου - Ζαλγκίρις: 64-62
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: 71-77
Παρτίζαν - Μονακό: 89-85
Μπάγερν Μονάχου - Μιλάνο: 91-84

Μπαρτζώκας: «Στο φινάλε όλα πήγαν εναντίον μας -  Χάσαμε από την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης στις λεπτομέρειες»
EUROLEAGUE

00:14 - 06.12.2023

Μπαρτζώκας: «Στο φινάλε όλα πήγαν εναντίον μας - Χάσαμε από την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης στις λεπτομέρειες»

Στις λεπτομέρειες που στοίχισαν την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου του ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του ματς στο ΣΕΦ.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

7 Δεκεμβρίου
21:00 / Άλμπα Βερολίνου - Αναντολού Εφές
21:15 / Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης
21:30 / Παρτίζαν - Μιλάνο

8 Δεκεμβρίου
20:00 / Ζαλγκίρις - Μονακό
21:15 / Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου
21:30 / Βίρτους Μπολόνια - Μακάμπι Τελ Αβίβ
21:30 / Μπαρτσελόνα - Φενέρμπαχτσε
22:00 / Βιλερμπάν - Βαλένθια 

Sportal Euroleague Show: Προβλημάτισε κόντρα στη «μισή» Έφες ο Παναθηναϊκός, Μούσα και Χεζόνια «εκτέλεσαν» τον Ολυμπιακό

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

Tags: