Έφτασε στην Αθήνα η αποστολή του Ολυμπιακού από το Κάουνας (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:19 - 22.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:13 - 22.05.2023

Επιστροφή στη βάση του! Η αποστολή του Ολυμπιακού προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την ολοκλήρωση του Final Four και πλέον στρέφει την προσοχή του στον στόχο που έχει μπροστά του, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο «Ελ. Βενιζέλος» προσγειώθηκε λίγο μετά τις 16:15 ο Ολυμπιακός, ολοκληρώνοντας και τυπικά την αποστολή του στο Κάουνας, η οποία τον βρήκε φιναλίστ στον τελικό της Euroleague, χάνοντας το τρόπαιο χάρη στο εκπληκτικά δύσκολο σουτ του Γιουλ

Όπως ήταν λογικό, διάθεση για πολλά λόγια δεν υπήρχαν από παίκτες, προπονητή και μέλη του τεχνικου τιμ των «ερυθρολεύκων», που πλέον καλούνται να ανασυνταχθούν και να στρέψουν την προσοχή τους στην επόμενη μέρα.

Αυτή, όπως πρώτος επεσήμανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά τη διάρκεια της ομιλίας προς τους παίκτες του μετά τη λήξη του αγώνα, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό να είναι μπροστά στη σειρά με τον ΠΑΟΚ με 1-0 νίκες και την Πέμπτη είναι το δεύτερο ματς στην Πυλαία.

Σημειώνεται ότι η ημιτελική φάση των Playoffs της Basket League κρίνεται στις τρεις νίκες, οπότε σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι στο ΣΕΦ την προσεχή Κυριακή.