H «kalimera» του Ολυμπιακού στο Twitter με πρωταγωνιστή τον Λαρεντζάκη παραμονές του τελικού (vid)

Η αντίδραση του Λαρεντζάκη

i

© Printscreen

H «kalimera» του Ολυμπιακού στο Twitter με πρωταγωνιστή τον Λαρεντζάκη παραμονές του τελικού (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:07 - 20.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:08 - 20.05.2023

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έσπευσε να καλημερίσει τους οπαδούς των Πειραιωτών μετά την σπουδαία πρόκριση της ομάδας στον τελικό, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Λαρεντζάκη.

Μία μέρα μετά την σπουδαία πρόκριση στον τελικό της Euroleague, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έσπευσε μέσω του twitter να καλημερίσει τους φίλους της ομάδας, με την γνωστή ατάκα του σπίκερ της διοργάνωσης. Να θυμίσουμε, ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια νίκη κόντρα στη Μονακό (76-72), χάρη σε ένα συγκλονιστικό δεύτερο ημίχρονο.

 Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν εμφανίστηκε στο πρώτο 20λεπτο, βρέθηκε στο -12 αλλά όταν αποφάσισε να το κάνει διέλυσε τη Μονακό. Με 27-2 στην τρίτη περίοδο βρέθηκε στο συν 13 κι έκλεισε το εισιτήριο για τον τελικό του Final Four της Euroleague, εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης (21/5, 20:00).

Μέσω των social media, ο Ολυμπιακός δημοσιοποίησε ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Συγκεκριμένα, ο 29χρονος γκαρντ «πιάστηκε» από την κάμερα κι έκλεισε το μάτι του στους φίλους της ομάδας, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να γράφει χαρακτηριστικά: «Καλημέρα. Η αντίδρασή σου όταν σου λέει έχουμε ραντεβού την Κυριακή».

Μάλιστα, στη λεζάντα χρησιμοποιήθηκε και η γνωστή ατάκα που ειπώθηκε στο τρομερό τρίποντο του Σλούκα στην Πόλη, που έκρινε το ματς με τη Φενέρ. Ο Λίαμ Κέινι είναι ο σχολιαστής της Euroleague ο οποίος μας… τρέλανε με το «Οπααααα, Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα» στο τρίποντο του Σλούκα και μιλώντας στην κάμερα του Sportal, αποθέωσε τους φιλάθλους των Ερυθρόλευκων, τους οποίους είδε από το πρωί στους δρόμους, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για την περιβόητη ατάκα. 

Όπως είπε, είναι μια ατάκα που άκουσε πρώτα σε αγώνα χόκεϊ και του άρεσε, ενώ τόνισε ότι ήθελε να βρει κάτι, μετά από μια ατάκα που είχε ειπωθεί για τον Βασίλη Σπανούλη.