Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ξεσήκωσε τον κόσμο και ο αρχηγός Παπανικολάου ζήτησε «ένα ακόμα!» (vid)
i

printscreen

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ξεσήκωσε τον κόσμο και ο αρχηγός Παπανικολάου ζήτησε «ένα ακόμα!» (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 11:59 - 20.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:00 - 20.05.2023

H καθιερωμένη... παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε πλούσιο σενάριο και πολλά ερεθίσματα. Η παρουσία της ομάδας στο Κάουνας έδωσε χρώμα, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έδωσε το σύνθημα στην εξέδρα και Κώστας Παπανικολάου προσπάθησε να κρατήσει τους συμπαίκτες του προσηλωμένους στον στόχο.

Το πρώτο πλάνο ήταν η πορεία των παικτών από το ξενοδοχείο στη Zalgirio Arena και το τελευταίο οι πανηγυρισμοί έπειτα από τη σπουδαία νίκη επί της Μονακό, στον πρώτο (χρονικά) ημιτελικό του Final Four. Τι μεσολάβησε; 

Πανέμορφες στιγμές των «ερυθρολεύκων» που καταγράφηκαν από τον φακό της κάμερας του Ολυμπιακού και παραμονή του μεγάλου τελικού (Κυριακή 21/5, 20:00) αναρτήθηκαν και μοιράστηκαν για να μπουν στο κλίμα και όσοι φίλοι της ομάδας δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στο Κάουνας της Λιθουανίας. 

Η κόκκινη κερκίδα, η παρουσία των προέδρων, αλλά και οι αντιδράσεις των παικτών βρέθηκαν στο επίκεντρο. Μάλιστα, το στιγμιότυπο με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να δίνει τον ρυθμό στους φανατικούς του Ολυμπιακού και να τους ξεσηκώνει κατά τη διάρκεια του ματς ήταν... όλα τα λεφτά. 

Κι όταν ολοκληρώθηκε η ανατροπή και η νίκη κόντρα στη Μονακό, ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου, εμφανίστηκε για να υπενθυμίσει πως για να ολοκληρωθεί η αποστολή χρειάζεται «One more Win!», όπως είπε στην καθιερωμένη συγκέντρωση των πρωταγωνιστών στο κέντρο του γηπέδου. 

Ζήτησε «Άλλη μία νίκη», διότι τότε θα έχει κατακτηθεί το τρόπαιο. Η χαρά της συμμετοχής είναι σημαντική, αλλά οι Πειραιώτες θέλουν να κουβαλήσουν πίσω στη βάση τους το βαρύτιμο τρόπαιο. 

Παρακολουθείστε το οκτάλεπτο video της ΚΑΕ με το πλούσιο υλικό...