Ο Ολυμπιακός λόγω της «νέας πραγματικότητας» καθοδηγεί τους φιλάθλους εν όψει Βίρτους

Ο Ολυμπιακός λόγω της «νέας πραγματικότητας» καθοδηγεί τους φιλάθλους εν όψει Βίρτους

Γιώργος Γαβριλάκης 13:57 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 07.03.2024

Λίγο πριν το ματς με την Βίρτους Μπολόνια για την 28η αγωνιστική της EuroLeague ενημερώνει τους φιλάθλους του και τους πληροφορεί για τις έξτρα υποχρεώσεις σύμφωνα με τις οδηγίες της Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ).

Την ίδια μέρα που το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού φιλοξενεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την φάση των «16» του Conference League, στο ΣΕΦ η ομάδα μπάσκετ, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα, αντιμετωπίζει την Βίρτους Μπολόνια για την δικιά τους ευρωπαϊκή υποχρέωση: 28η αγωνιστική της EuroLeague.

H χρονική απόσταση στα δύο παιχνίδια είναι κάτι παραπάνω από δύο ώρες (2 ώρες και ένα τέταρτο, για την ακρίβεια), αλλά η «ερυθρόλευκη» συνάντηση στο Φάληρο είναι δεδομένο πως θα συμβεί. Άλλωστε και τα δύο ματς θα γίνουν σε ασφυκτικά γεμάτα γήπεδα και εισιτήρια προς πώληση δεν είναι διαθέσιμα εδώ και μέρες. Έχουν εξαντληθεί!

Έτσι η ΚΑΕ αποφάσισε να μοιραστεί μερικές πληροφορίες προς τους φιλάθλους και ενημέρωσε πως το κλειστό γήπεδο θα ανοίξει τις πύλες του δύο ώρες πριν το παιχνίδι, δηλαδή λίγα λεπτά μετά την σέντρα στο... ανοιχτό. Επίσης ενημέρωσε και για τις νέες υποχρεώσεις που έχει δημιουργήσει «η νέα πραγματικότητα, μετά και τις πρόσφατες τροποποιήσεις του Ν. 2725/199 και τις διευρυμένες αρμοδιότητες που προβλέπονται για τη ΔΕΑΒ». Δηλαδή, της Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Και απόψε (07/03, 22.00) το ΣΕΦ θα είναι ασφυκτικά γεμάτο! Για να μπορέσουμε, όμως, να απολαύσουμε ΟΛΟΙ μια ακόμη ευρωπαϊκή γιορτή της ομάδας μας, σας καλούμε να ακολουθήσετε πιστά τις ακόλουθες οδηγίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Μετά και τις πρόσφατες τροποποιήσεις του Ν. 2725/199 και τις διευρυμένες αρμοδιότητες που προβλέπονται για τη ΔΕΑΒ, είμαστε αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα όπου χρειάζεται η βοήθεια και η συμβολή όλων των φιλάθλων.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν τον αγώνα (στις 20.00). Παρακαλούνται όσοι δεν θα παρακολουθήσουν δια ζώσης τον ποδοσφαιρικό αγώνα, να βρίσκονται στο ΣΕΦ το δυνατόν νωρίτερο, καθώς υπάρχει περίπτωση αργότερα να παρατηρηθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

Σας ενημερώνουμε οτι τόσο εντός όσο και περιμετρικά των θυρών του γηπέδου, λειτουργεί σύστημα καμερών υψηλής ευκρίνειας σύμφωνα με τον νόμο και πως οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά καταγράφεται και θα τιμωρηθεί βάσει νόμου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η χρήση καπνογόνων, κροτίδων και λέιζερ, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας μας.

Σας παρακαλούμε να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των υπευθύνων του αγώνα. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τη χρήση επιπλέον προσωπικού, προσπαθεί να βελτιώσει την διαδικασία προσέγγισης και εισόδου, αλλά είναι απαραίτητο να υπάρξει έγκαιρη προσέλευση όλων των φιλάθλων και αυστηρή τήρηση των οδηγιών των υπευθύνων του αγώνα.

Αναφορικά με τους κατόχους διαρκείας που δικαιούνται πρόσβαση στα parking Valet, A και Β παρακαλούμε να επιδεικνύουν την ειδική κάρτα parking που έχουν προμηθευτεί από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας τους. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στους σχετικούς χώρους parking. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι χωρίς δικαίωμα χρήσης του parking να μην πλησιάσουν το γήπεδο καθώς δημιουργείται κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Παρακαλούνται επίσης όλοι οι φίλαθλοι να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και της Αστυνομίας περιμετρικά του γηπέδου και να μην παρκάρουν σε χώρους που υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσουν πρόβλημα καθώς θα υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του οχήματος τους.

Ολυμπιακός: «Πρόστιμο 500 ευρώ σε όποιον βρεθεί από την αστυνομία στο γήπεδο με εισιτήριο που ανήκε σε άλλο πρόσωπο»
CONFERENCE LEAGUE

12:45 - 07.03.2024

Ολυμπιακός: «Πρόστιμο 500 ευρώ σε όποιον βρεθεί από την αστυνομία στο γήπεδο με εισιτήριο που ανήκε σε άλλο πρόσωπο»

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Μακάμπι Τελ Αβίβ (7/3, 19:45) για τους Conference League και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση απευθυνόμενη στους φίλους της ομάδας που θα δώσουν το «παρών» στο γήπεδο.

- Η είσοδος από τις θύρες των Media και των Αθλητών επιτρέπεται μόνο στους διαπιστευμένους για τις συγκεκριμένες εισόδους από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σε κανέναν άλλον.

- Συστήνεται επίσης στους παράγοντες του αγώνα να διαθέτουν και να επιδεικνύουν σε κάθε απαραίτητη περίπτωση, την σχετική διαπίστευση τους, καθώς δεν θα τους επιτρέπεται η μετακίνηση και η πρόσβαση τους εντός των χώρων του γηπέδου.

Λόγω του ότι ο αγώνας είναι sold out και ο όγκος των φιλάθλων θα είναι μεγάλος, παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση των ανωτέρω».