Η έκρηξη του Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια, το «I told you» του Μπαφέ και οι πανηγυρισμοί της ερυθρόλευκης «αγέλης» (vid)

Η έκρηξη του Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια, το «I told you» του Μπαφέ και οι πανηγυρισμοί της ερυθρόλευκης «αγέλης» (vid)

Sportal newsroom 14:46 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 29.03.2024

Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε στο Βελιγράδι, κόντρα στην Παρτίζαν, με τα μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς με τη λήξη του αγώνα, αλλά και στα αποδυτήρια.

Στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός έδωσε ένα από τα πιο έντονα παιχνίδια του στην φετινή Euroleague. Αντίπαλος ήταν η Παρτίζαν, του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η οποία «καιγόταν» για τη νίκη, ώστε να εδραιώσει την παρουσία της στην πρώτη 10άδα της κατάταξης.

Οι Πειραιώτες όμως ήταν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να φύγουν με το «διπλό» από την Stark Arena, όπως και έκαναν. Σε ένα πολύ απαιτητικό 40λεπτο οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά και με τον Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος σημείο αναφοράς ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και έφτασαν στη νίκη.

Με την κόρνα της λήξης μάλιστα άπαντες πανηγύρισαν, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του να δίνουν τον τόνο. Μάλιστα ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Χρήστος Μπαφές που πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας έλεγε χαρακτηριστικά «I told you», δείχνοντας πόσο πίστευε στην ανατροπή.

Το... πάρτι μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια της Stark Arena, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να ζουν με τον δικό τους τρόπο την επιτυχία στο Βελιγράδι, με τα γέλια να κυριαρχούν.

Δείτε την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός με αθέατες πλευρές της νίκης στο Βελιγράδι.

Sportal Euroleague Show με Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής