Η Euroleague «υποκλίθηκε» στην τέταρτη περίοδο του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι!

Σακίλ ΜακΚίσικ

Η Euroleague «υποκλίθηκε» στην τέταρτη περίοδο του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι!

Το εμφατικό επί μέρους 10-28 του Ολυμπιακού απέναντι στην Παρτίζαν, στην Stark Arena, στην τέταρτη περίοδο, βρέθηκε στο προσκήνιο με την Euroleague να κάνει ειδική αναφορά.

Το παιχνίδι στην Stark Arena είχε πάρει πολύ άσχημη τροπή για τον Ολυμπιακό. Η Παρτίζαν έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο με προβάδισμα της τάξεως των 13 πόντων για το 59-46, δείχνοντας ικανή να φτάσει στη νίκη. Υπολόγιζε όμως χωρίς την άμυνα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ένας... μεταμορφωμένος Ολυμπιακός μπήκε στο τέταρτο δεκάλεπτο και με επί μέρους 10-28 όχι απλώς ανέτρεψε την κατάσταση, αλλά έφτασε και σε σπουδαία νίκη, με το τελικό 69-74 να βρίσκει τους πρωταθλητές Ελλάδας θριαμβευτές στο «καμίνι» της Stark Arena.

Η εικόνα των Πειραιωτών στην άμυνα ήταν το σημείο αναφοράς και η αιτία που ήρθε η μεγάλη ανατροπή. Για το λόγο αυτό η Euroleague εστίασε στην εξαιρετική εικόνα των πρωταθλητών Ελλάδας στο διάστημα αυτό, δείχνοντας μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της aggressive άμυνας του Ολυμπιακού, που αποδιοργάνωσε πλήρως την επίθεση της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Sportal Euroleague Show με Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής