Ολυμπιακός: Με Σλούκα και Πάπας η αποστολή στο Ηράκλειο για το Final 8

Ολυμπιακός: Με Σλούκα και Πάπας η αποστολή στο Ηράκλειο για το Final 8

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:25 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:25 - 16.02.2023

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε από την Αθήνα για την Κρήτη με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να παίρνει στην αποστολή της ομάδας 14 παίκτες, αφού Σλούκας και Πάπας είναι έτοιμοι και θα δώσουν κανονικά το «παρών».

Στην Κρήτη έχει γίνει ήδη το τζάμπολ του Κυπέλλου Ελλάδος, με την αναμέτρηση του Πανιωνίου με την ΑΕΚ. Οι ομάδες που αγωνίζονται την Παρασκευή (17/2) καταφθάνουν στο νησί και ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός που ταξίδεψε με 14 παίκτες στην αποστολή!

Πάπας και Σλούκας θα βρίσκονται κανονικά στο Ηράκλειο και αν για τον δεύτερο η κατάσταση ήταν πιο ξεκάθαρη, δεν ισχύει το ίδιο και για τον ομογενή γκαρντ, για τον οποίο η απόφαση να συμπεριληφθεί στην αποστολή πάρθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή!

Ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου στο Sportal: «Η πόλη είναι έτοιμη για το Final 8»
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

13:22 - 16.02.2023

Ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου στο Sportal: «Η πόλη είναι έτοιμη για το Final 8»

Δεν είναι ένας απλός αντιδήμαρχος, ούτε ένας τυπικός πολιτικός της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο Κώστας Βαρδαβάς είναι άνθρωπος του μπάσκετ, μέσα σε αυτό γαλουχήθηκε και το μπάσκετ του Ηρακλείου θέλει να αναδείξει…

Από τη στιγμή που οι δύο παίκτες ακολούθησαν την αποστολή είναι και διαθέσιμοι για τους αγώνες του Final 8! Ο Ολυμπιακός θέλει μετά το λιγκ καπ να κατακτήσει και τον 2ο τίτλο της σεζόν, κάτι που επισήμανε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου: «Θα πρέπει να παίξουμε με τον τρόπο που συνηθίζουμε και αν όλα πάνε καλά να πάρουμε το Κύπελλο. Θα ήθελα ατμόσφαιρα ανάλογη με τη σχέση που έχουμε όλοι μεταξύ μας».

Η ομάδα του Πειραιά ρίχνεται στη μάχη του Final 8 την Παρασκευή 17/2 κόντρα στον Άρη. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15.45, ενώ ο νικητής του αγώνα θα διασταυρωθεί στα ημιτελικά με το νικητή του ζευγαριού Κολοσσός - Παναθηναϊκός. 

Σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα, ήταν καιρός η Ελλάδα να αλλάξει επίπεδο στη διοργάνωση των τελικών: «Είμαι πολύ όμορφο που και στην Ελλάδα θα διοργανωθεί Final 8, όπως γίνεται εδώ και χρόνια σε όλη την Ευρώπη. Αυτό δείχνει πως το ελληνικό μπάσκετ κάνει βήματα μπροστά και είμαι πολύ χαρούμενος που λαμβάνουμε μέρος και εμείς! Ελπίζω και πιστεύω πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα καθιερωθεί, γιατί το μπάσκετ είναι γιορτή και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε».