Αποκάλυψη: Ο Ολυμπιακός μια ανάσα από τη Χριστινάκη του Παναθηναϊκού

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

i

© Intime

Αποκάλυψη: Ο Ολυμπιακός μια ανάσα από τη Χριστινάκη του Παναθηναϊκού

Πάρης Τσελεπίδης • 08:30 - 09.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Η Ελεάννα Χριστινάκη μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού στις αρχές του 2023 είναι έτοιμη να αποδεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να εντάξει στο ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική περίοδο την Ελεάννα Χριστινάκη. Την διεθνή φόργουορντ που στις αρχές του έτους επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και πλέον δείχνει έτοιμη να πει το ναι στις ερυθρόλευκες που έκλεισαν την χρονιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού και οι εν Ελλάδι στόχοι
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

10:34 - 07.04.2023

Η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού και οι εν Ελλάδι στόχοι

Ο Ολυμπιακός τελείωσε τη χρονιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών και πλέον στις τάξεις της ομάδας του Πειραιά έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη. Η παραμονή του Θάνου Νίκλα θεωρείται δεδομένη και αυτό που απομένει φανεί είναι τι μέλλει γενέσθαι με τη διαμόρφωση του νέου ρόστερ.

Η 27χρονη Χριστινάκη είχε συμφωνήσει στις αρχές του έτους με Παναθηναϊκό να συνεχίσει την καριέρα της μέχρι το τέλος της σεζόν. Μία εξέλιξη με την οποία επέστρεφε στην ομάδα όπου αγωνιζόταν από το 2011 έως και το 2014. Υπενθυμίζεται πως μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου η διεθνής γκαρντ/φόργουορντ αγωνιζόταν στην Ισπανία με τη φανέλα της Βαλένθια ενώ είχε ξεκινήσει τη χρονιά στην Ιταλία με την Σκίο.

Το Sportal αναφερόμενο στην επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού είχε σταθεί στην περίπτωση της Χριστινάκη όσον αφορά το ότι αποτελούσε ερωτηματικό η παραμονή της στο ρόστερ. Λίγα 24ωρα μετά προέκυψε η πρόταση του Ολυμπιακού που φέρεται να αναμένει την απάντησή της άμεσα θέλοντας να συνεχίσει τον προγραμματισμό και συνάμα τη διαμόρφωση του ρόστερ του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ακόμη και αύριο (10/4) Μεγάλη Δευτέρα.

Η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, το μέλλον των δύο και οι δύο υποψήφιες
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

18:31 - 07.04.2023

Η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, το μέλλον των δύο και οι δύο υποψήφιες

Ο Παναθηναϊκός τελείωσε τη χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος μετά από 23 χρόνια και λίγες μέρες μετά διεκδίκησε -χωρίς επιτυχία- το πρωτάθλημα στην Α1 γυναικών. Πλέον έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν υπό τις εισηγήσεις της Ελένης Καπογιάννη.

Με δεδομένο ότι η Χριστινάκη θα πει το ναι στην πρόταση του Ολυμπιακού αυτό σημαίνει πως θα διευρυνθεί ο ελληνικός κορμός που θα έχουν οι ερυθρόλευκες για τη νέα χρονιά. Και όχι μόνο. Παράλληλα ο Θάνος Νίκλας που φαντάζει θέμα χρόνου η παραμονή του θα έχει προσθέσει στο ρόστερ του και μία ακόμη διεθνή Ελληνίδα με εμπειρία στην Euroleague εν όψει της πορείας στη νέα αγωνιστική περίοδο στην κορυφαία διοργάνωση.

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός και από τη στιγμή που οριστικοποιηθεί η παραμονή της Ελένης Καπογιάννη στην άκρη του πάγκου του θα κληθεί να καλύψει το κενό της. Είτε με την απόκτηση μίας ξένης στη θέση της είτε και μίας ακόμη παίκτριας από την ελληνική αγορά. Και πιο συγκεκριμένα της Ρένιας Καρλάφτη που όπως σας έχει σημειώσει το Sportal η διεθνή φόργουορντ και αρχηγός του ΠΑΟΚ αποτελεί στόχο και των δύο αιωνίων.