Το ΠΑΣΟΚ έκανε την εμφάνιση του στο Ολυμπιακός - Μονακό

Το ΠΑΣΟΚ έκανε την εμφάνιση του στο Ολυμπιακός - Μονακό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:29 - 19.05.2023

Ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού φρόντισε να... μοιραστεί με ολόκληρη τη «Zalgirio Arena» το αγαπημένο του κόμμα, υψώνοντας μέσα στο γήπεδο ένα πανό με το σήμα του ΠΑΣΟΚ.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού πανηγύρισε μία απίθανη πρόκριση κόντρα στη Μονακό, με 76-62, φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο στον μεγάλο τελικό του Final-4 της Euroleague. Ο κόσμος της ομάδας ήταν στο πλευρό του Γιώργου Μπαρτζώκα και των παικτών, αφού σε όλη τη διάρκεια φώναζε συνθήματα υπερ της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε θέση στον ένατο τελικό της ιστορίας του και πάει για το 4ο ευρωπαϊκό
EUROLEAGUE

20:04 - 19.05.2023

Ο Ολυμπιακός έκλεισε θέση στον ένατο τελικό της ιστορίας του και πάει για το 4ο ευρωπαϊκό

Ο Ολυμπιακός «κατάπιε» την Μονακό στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 της Euroleague και θα πάρει μέρος στον ένατο τελικό της ιστορίας του, διεκδικώντας τον τέταρτο ευρωπαϊκό τίτλο του.

Στο γήπεδο του Κάουνας, ωστόσο υπήρξε και μία εκδήλωση αγάπης η οποία δεν έχει και τόση σχέση με τους Πειραιώτες. Πιο αναλυτικά, ένας οπαδός ύψωσε μέσα στη «Zalgirio Arena» ένα πανό με το σήμα από το κόμμα που (μάλλον) θα ψηφίσει. Ο λόγος φυσικά για το ΠΑΣΟΚ!

© Facebook

Θυμίζουμε πως η διεξαγωγή των εκλογών της Κυριακής (21/5) θα βρει πολλούς οπαδούς των ερυθρολεύκων στη Λιθουανία, ωστόσο αυτοί θα μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις κάλπες του Βίλνιους και του Κάουνας.