Ο προβληματισμός των Αγγελόπουλων στην «Buesa Arena»

Ο προβληματισμός των Αγγελόπουλων στην «Buesa Arena»

Sportal newsroom 23:37 - 12.01.2024

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη απέναντι στην Μπασκόνια, γνωρίζοντας την ήττα με 80-69, με τους διοικητικούς ηγέτες των Πειραιωτών, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, να μην κρύβουν τον προβληματισμό τους.

Η «διαβολοβδομάδα» της Euroleague ολοκληρώθηκε με ήττα για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετώπισε την Μπασκόνια, στην Fernando Buesa Arena και παρά την προσπάθεια γνώρισε την ήττα με 80-69, που ήταν δεύτερη διαδοχική στη διοργάνωση, μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα, στην Βαρκελώνη.

Ο Ολυμπιακός με την ήττα αυτή υποχώρησε στο 11-10 με το πέρας 21 αγωνιστικών, όμως πέραν του αποτελέσματος ήταν η εικόνα που προβλημάτισε άπαντες, με πρώτους τους διοικητικούς ηγέτες των Πειραιωτών.

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στην Βιτόρια, μαζί με τον Γιώργο Σκινδήλια, με τον προβληματισμό τους να είναι έντονος με το πέρας του αγώνα, κάτι που αποτυπώθηκε και στις αντιδράσεις τους στην Fernando Buesa Arena.

Ο Ολυμπιακός τώρα επιστρέφει στο ΣΕΦ, για το παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ (18/01), όπου η νίκη είναι μονόδρομος για να παραμείνει η ομάδα σε τροχιά πλέι οφ.

Μπασκόνια - Ολυμπιακός 80-69: Το καράβι γέρνει επικίνδυνα... - Sportal Euroleague Show