Οριστικά εκτός ο Φαλ - Αποφασίζουν για Μπραζντέικις
i

©intime

Οριστικά εκτός ο Φαλ - Αποφασίζουν για Μπραζντέικις

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:10 - 05.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:10 - 05.10.2023

Οριστικά εκτός της πρεμιέρας της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό θα μείνει ο Μουσταφά Φαλ. Κρίνεται ακόμα η συμμετοχή του Ίγκνας Μπραζντέικις.

Ο Γάλλος σέντερ του Ολυμπιακού, ταλαιπωρείται από διάταση έσω πλαγίου, τραυματισμό που τον είχε αφήσει εκτός στο φιλικό με την Μιλάνο και το ίδιο θα κάνει και στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για τη EuroLeague.

Ο Μουσταφά Φαλ την Τρίτη (3/1) υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ την Τετάρτη, έκανε ατομικό πρόγραμμα και πλέον τέθηκε τίθεται εκτός του αγώνα της Παρασκευής (6/10) απέναντι στον Παναθηναϊκό

Ο Φαλ τη Δευτέρα είχε μείνει επίσης εκτός προπόνησης, καθώς ήταν στην Γερμανία, όπου και συναντήθηκε με τον προσωπικό του ιατρό, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γόνατό του. Η γνωμάτευση ήταν καλή, όμως όχι τόσο ώστε να μπορέσει να ριχτεί άμεσα στη μάχη.

Από την άλλη ο Ίγκνας Μπραζντέικις προπονείται κανονικά με την ομάδα. Ο 23χρονος φόργουορντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Δευτέρα (2/10), όμως την Τρίτη έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα και έχει ανεβάσει ρυθμούς.