Η πρώτη αντίδραση του Αγραβάνη μετά το ματς Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Παίξαμε σκ@@@»

Αγραβάνης - Ουόκαπ

i

Αγραβάνης - Ουόκαπ/ ©Intime

Η πρώτη αντίδραση του Αγραβάνη μετά το ματς Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Παίξαμε σκ@@@»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:18 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:19 - 12.06.2023

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μέσω ενός tweet παραδέχθηκε την κακή βραδιά των παικτών του Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κι έδωσε σύνθημα νίκης για τον επόμενο αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 75-52 τον Παναθηναϊκό στο Game 3 των τελικών της Basket League το βράδυ της Κυριακής (11/6) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να κάνει το 2-1 στη σειρά και να πάρει προβάδισμα στην ανάδειξη του πρωταθλητή. 

Ο Κώστας Σλούκας ήταν πρώτος σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» με 14 πόντους και τον ακολούθησαν ο Μουσταφά Φαλ και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, που είχαν από 11 ο καθένας. Η σειρά μεταφέρεται ξανά στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων (15/6, 21:15). Σε μερικές ώρες από τώρα θα ξέρουμε αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να ισοφαρίσει ξανά τη σειρά στην έδρα του και τότε ο τίτλος κριθεί στο Game 5 στο ΣΕΦ ή αν ο Ολυμπιακός θα κάνει το 3-1 και θα πάρει το πρωτάθλημα. 

Ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος σημείωσε τέσσερις πόντους στο ματς, παραδέχτηκε με ένα post του στο twitter λίγες ώρες μετά το τέλος του ντέρμπι την κακή βραδιά των «πράσινων» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κι έδωσε σύνθημα νίκης για τον επόμενο αγώνα στο ΟΑΚΑ.

«Παίξαμε σκ@@@. Πάμε να πάρουμε το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε στο Twitter ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ του «τριφυλλιού». 

«Να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ και να γυρίσουμε εδώ για το πέμπτο παιχνίδι»

«Νομίζω ότι το παιχνίδι σήμερα κρίθηκε από την πολύ κακή επιθετική συμπεριφορά μας. Δυστυχώς η προσέγγισή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο, ήμασταν μπροστά για έναν πόντο. Στη συνέχεια όμως είχαμε πολύ κακές επιλογές στην επίθεση και στην άμυνα με αλλαγές του Ολυμπιακού... Για άλλη μια φορά. Αυτό μας δημιούργησε νευρικότητα. Και αμυντικά... Παρ' όλο που δεν έχουμε δεχθεί πολλούς πόντους σήμερα, δεχτήκαμε πόντους που μπορούσαμε να αποφύγουμε σύμφωνα με το πλάνο που είχαμε. Μας πόνεσαν οι πόντοι που "τρώγαμε" σήμερα σε σχέση με τα άλλα δυο παιχνίδια.

Αυτό μας έφερε και άλλη νευρικότητα στην επίθεση και μοιραία χάθηκε το παιχνίδι με μεγάλη διαφορά. Το σκορ στην ημιτελική σειρά είναι 2-1. Επιστρέφουμε στο ΟΑΚΑ. Παρ' όλο που χάσαμε με μεγάλη διαφορά, δεν αλλάζει τίποτα στην προσέγγιση του παιχνιδιού. Θα δώσουμε το 100%, θα ετοιμάσουμε το παιχνίδι, να μπορέσουμε να κερδίσουμε και να γυρίσουμε να παίξουμε πέμπτο παιχνίδι εδώ», δήλωσε ο κόουτς του Παναθηναϊκό, Χρήστος Σερέλης μετά το τέλος του αγώνα.