Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης θα παίξουν στο ANGT

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης θα παίξουν στο ANGT

Στο ANGT η Ελλάδα θα έχει τριπλή εκπροσώπηση, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη να λαμβάνουν μέρος στη φετινή διοργάνωση!

Με τρεις ομάδες θα «κατεβεί» η Ελλάδα στο Adidas Next Generation Tournament, καθώς ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Άρης θα λάβουν μέρος στην διοργάνωση, με τις τρεις αυτές ομάδες να είναι ανάμεσα στις 28 που θα λάβουν μέρος στα προκριματικά.

Ο Άρης είναι η πρώτη ομάδα που ρίχνεται στη μάχη, καθώς θα λάβει μέρος στον όμιλο του Ντουμπάι, αντιμετωπίζοντας τις Ζάλγκιρις, Ουλμ, Βιλερμπάν, Βαλένθια, Βίρτους Μπολόνια και την επίλεκτη ομάδα από το Ντουμπάι.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα λάβουν μέρος στον όμιλο του Παρισιού, που θα διεξαχθεί 29-31 Μαρτίου και θα αντιμετωπίσουν τις Μπανταλόνα, Γκραν Κανάρια, Μονακό, Παρί, INSEP και την επίλεκτη ομάδα από τη γαλλική πρωτεύουσα.

Τα παιχνίδια των άλλων δύο ομίλων θα διεξαχθούν σε Ποντγκόριτσα (26-28/1) και Βελιγράδι (1-3/3).

Στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου θα συμμετέχουν οι Στουντέντσκι, Άλμπα Βερολίνου, Σολέ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Τσεντεβίτα Ολίμπια, Βενέτσια και η επίλεκτη ομάδα από το Μαυροβούνιο.

Όσον αφορά το τουρνουά στη σερβική πρωτεύουσα θα παίξουν οι Ερυθρός Αστέρας, Παρτίζαν, Μέγκα Μπάσκετ, Χάποελ Τελ Αβίβ, Μπαρτσελόνα, Αρμάνι Μιλάνο, Μακάμπι Τελ Αβίβ και η επίλεκτη ομάδα του Βελιγραδίου.

🔴Sportal Euroleague Show με Άλμπα Βερολίνου - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής