«You are Παναθηναϊκάκια»: Η επική ατάκα της Άννας Βίσση στα εγγόνια της (vid)

«You are Παναθηναϊκάκια»: Η επική ατάκα της Άννας Βίσση στα εγγόνια της (vid)

Sportal newsroom 14:17 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 29.12.2023

H Άννα Βίσση βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε από κοντά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Ερυθρού Αστέρα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα του Sportal για την αγάπη της στο «τριφύλλι», ενώ κάλεσε και τα εγγόνια της να πουν λίγα λόγια.

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (28/12) η Άννα Βίσση μαζί με τα εγγόνια της, τον Νέστορα και τον Νικόλα, όπου παρακολούθησαν τον Παναθηναϊκό να νικάει τον Ερυθρό Αστέρα για τη 17η αγωνιστική της EuroLeague.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η Άννα Βίσση μίλησε στην κάμερα του Sportal για την αγάπη της στο «τριφύλλι», ενώ κάλεσε και τα εγγόνια της να πουν λίγα λόγια.

«Χρόνια ολόκληρα, είμαι βαμμένη!

Οπότε μας έβγαλε συναίσθημα, όχι μόνο για σήμερα, γενικώς. 

Θα σου πω κάτι που μου είπανε, γιατί εδώ ήρθα καλεσμένη του Δημήτρη [Γιαννακόπουλου] και τα εγγόνια μου είχαν ενθουσιαστεί και τους λέω "αυτό που βλέπετε σήμερα, υπάρχει στην Αμερική;" Και μου λένε "με τίποτα"!

Ενθουσιαστήκαμε, η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, η φανατίλα ρε παιδί μου, αυτό το hype, που δίνει πάρα πολύ στους παίκτες κι εγώ είχα πάρα πολύ καιρό να πάω σε αγώνα μπάσκετ, συνήθως πάω ποδόσφαιρο κι ένεκα δουλειάς έχω και πολύ καιρό να πάω. Για μένα ήταν, τι να σου πω, μεγάλη "ένεση πράσινη" σήμερα», είπε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια και στη συνέχεια φώναξε τα εγγόνια της. 

-Ελάτε να πείτε «γειά» παιδιά! 

-Ελάτε παιδιά, ελάτε! 

-Είστε Παναθηναϊκάκια! Αυτός είναι ο Νίκος κι αυτός είναι ο Νέστορας. 

-Πώς είναι να είσαι γιαγιά; -Υπέροχο! 

-Θέλετε να πείτε κάτι για την ομάδα μας; 

-Η καλύτερη ομάδα στη διοργάνωση! 

-Εσένα ποιος είναι ο αγαπημένος σου παίκτης; 

-Λεσόρ! 

-Λεσόρ ε; 

Η Άννα Βίσση εκστασιασμένη στην κάμερα του Sportal για τη νίκη του Παναθηναϊκού: «Ενθουσιάστηκα, φώναζα, έκλεισε η φωνή μου!»
EUROLEAGUE

00:20 - 29.12.2023

Η Άννα Βίσση εκστασιασμένη στην κάμερα του Sportal για τη νίκη του Παναθηναϊκού: «Ενθουσιάστηκα, φώναζα, έκλεισε η φωνή μου!»

Η Άννα Βίσση, αφού είδε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ερυθρό Αστέρα, «ανακρίθηκε» μπροστά στην κάμερα του Sportal, με την Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ να έχει πολλά να πει!

-Τον έχουν αγαπήσει! Και τον Σλούκα βέβαια. Και σήμερα όλους τους παίκτες.