Σερέλης στο Sportal Euroleague Show: «Στοιχείο - κλειδί για τη νίκη η εξουδετέρωση του Τεόντοσιτς»

Σερέλης στο Sportal Euroleague Show: «Στοιχείο - κλειδί για τη νίκη η εξουδετέρωση του Τεόντοσιτς»

Sportal newsroom 00:05 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:29 - 29.12.2023

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επιβλήθηκε του Ερυθρού Αστέρα με σκορ 82-65 και ο Χρήστος Σερέλης εξήγησε τους λόγους της νίκης στην εκπομπή Sportal Euroleague Show.

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ερυθρού Αστέρα στο ΟΑΚΑ και μετά τον αγώνα, ο βοηθός του Ργκίν Αταμάν, Χρήστος Σερέλης, επισήμανε ότι οι παίκτες του κατάφεραν να βγάλουν εκτός ρυθμού τον Τεόντοσιτς, στοιχείο που έκανε πιο εύκολη τη νίκη. 

Ο κόουτς Σερέλης αρχικά αναφέρθηκε στο βαρύ πρόγραμμα και τους αγώνες εν μέσω εορτών: «Κάποια παιδιά έπαιζαν και στις εθνικές και αυτό είναι επίπονο, όμως στο μπάσκετ υστερούμε σε σχέση με το ποδόσφαιρο σε θέμα οργάνωσης. Δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι στις διακοπές είναι πιο εύκολο για κάποιους φιλάθλους να είναι στο γήπεδο.

«Νομίζω ότι έπαιζε ρόλο η άμυνα του Αστέρα, είχε διπλές αλλαγές και μας έκανε πιο στατικούς. Κατάφερε να χαμηλώσει τον ρυθμό και δεν καταφέραμε να παίξουμε με έξτρα πάσες. Θέλαμε η μπάλα να πάει κοντά στο καλάθι και μετά τις αλλαγές το καταφέραμε καλά σε αυτό το κομμάτι. Ελέγχαμε το παιχνίδι και κερδίσαμε χωρίς να αγχωθούμε, αν και δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φάνηκε. Ήταν σημαντικό που βγάλαμε εκτός παιχνιδιού τον Τεόντοσιτς».

Για το νικηφόρο σερί

«Είχαμε κάνει 3 εντός έδρας ήττες, είναι καλό και κακό αυτό στην Ευρωλίγκα. Με τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς, ενώ και οι παίκτες ξεπερνούν εύκολα τις ήττες. Δεν είχαμε την τακτική και τον ρυθμό όλης της χρονιάς. Ο πρώτος μας γύρος ήταν καλός στην άποψη του ρεκόρ.

Είμαστε σε ένα καλό δρόμο για α πλέιοφς».

Δείτε τις δηλώσεις του Σερέλη στην εκπομπή Sportal Euroleague show