Ολυμπιακός - Παρτιζάν Live Streaming

Sportal newsroom 10:28 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:27 - 19.10.2023

Όλα όσα θα συμβούν στο Ολυμπιακός - Παρτιζάν στο ΣΕΦ έρχονται στο Sportal.

Ολυμπιακός - Παρτιζάν Live Streaming: Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο, ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες στη Euroleague. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται απόψε το βράδυ στις 21:15 την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο Στάδιο Ειρήνης κ Φιλίας και το Sportal.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν στο Φάληρο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Δείτε εδώ το live της αναμέτρησης

Ο Αχιλλέας Μαυροδόντης θα σας μεταφέρει σε live χρόνο όσα διαδραματίζονται στο Ολυμπιακός - Παρτιζάν, ενώ το Sportal σας... βάζει στο ΣΕΦ με βίντεο και εικόνες από έξω και μέσα από το γήπεδο.

Με θρυλική ανατροπή οι «ψυχάρες» του Μπαρτζώκα λύγισαν την Παρτίζαν στην παράταση!
EUROLEAGUE

23:43 - 19.10.2023

Με θρυλική ανατροπή οι «ψυχάρες» του Μπαρτζώκα λύγισαν την Παρτίζαν στην παράταση!

Τρομερό και απλά… Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» αρχικά έπαθαν black-out στην τρίτη περίοδο, μένοντας πίσω με 13 (54-67) στο 29’, κατάφεραν να επιστρέψουν, αλλά ο Νάναλι με τρίποντο σε «νεκρό» χρόνο έστειλε το παιχνίδι στην παράταση (85-85). Εκεί μίλησε η «ψυχή» των… 8,5 παικτών και οι Πειραιώτες επέστρεψαν στις νίκες (98-94) ανεβαίνοντας στο 2-2. Καθοριστικός ο Λαρεντζάκης με απόλυτη ευστοχία στις κρίσιμες βολές και συνολικά 19 πόντους.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μείνετε στο Sportal για το τρίτο ημίχρονο της σπουδαίας αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Σε live streaming η εκπομπή Sportal Euroleague Show έρχεται με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, παρασκήνιο. Ζωντανές συνδέσεις και συνεντεύξεις από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα και αποκλειστικά βίντεο από το Φάληρο.

Στιγμιότυπα και οι καλύτερες στιγμές από όλα τα παιχνίδια της βραδιάς, στη μοναδική ιντερνετική εκπομπή που μετά το τέλος της αγωνιστικής σας δείχνει όλα τα highlights της Euroleague. Τα τελευταία νέα από τον Παναθηναϊκό πριν από το παιχνίδι της Παρασκευής με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ και όλα τα μέτρα ασφαλείας λόγω της παρουσίας των Ισραηλινών στην Αθήνα. Παρουσιάζουν οι Κώστας Σωτηρίου και Χριστίνα Βραχάλη. Η συνεργασία Sportal και Euroleague αλλάζει τα δεδομένα και φέρνει όλη τη διοργάνωση στις οθόνες σας.

Ολυμπιακός - Παρτιζάν: Live Streaming η εκπομπή Sportal Euroleague Show με όλο το ρεπορτάζ