Καραπαπάς για Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: «Η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης έχασε στον τελικό για ένα σουτ»

Κώστας Καραπαπάς

i

© Intime

Καραπαπάς για Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: «Η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης έχασε στον τελικό για ένα σουτ»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:42 - 21.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:42 - 21.05.2023

Στο καλάθι του Γιούλ αλλά και την προσπάθεια των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα στάθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μέσω ανάρτησης στο Instagram.

Με τον πιο οδυνηρό τρόπο ολοκληρώθηκε το ταξίδι του Ολυμπιακού στο Κάουνας, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης του... έκλεψε τη μπουκιά από το στόμα με το καλάθι του Γιουλ, το οποίο την έχρησε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 11η φορά στην ιστορία της.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, σχολίασε μέσω ανάρτησης του στο Instagram την απώλεια της Euroleague, με τον ίδιο να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα για τα όσα κατάφεραν μέχρι τώρα, ενώ παράλληλα στάθηκε και στο δίποντο που έδωσε την επικράτηση στους Ισπανούς.

«Όσοι είμαστε μέσα στον οργανισμό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και τυχαίνει να είμαστε ΠΙΣΤΟΙ του, ζούμε τρομερά έντονα τις ΚΑΛΕΣ αλλά και περισσότερο τις κακές στιγμές (που είναι λίγες, είμαστε τυχεροί που είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ).

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές λοιπόν όπως η αποψινή που η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης έχασε στον τελικό για ένα σουτ, ένα μπορούμε να κάνουμε:

ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ

Ο Ταβάρες παρηγορεί τον δακρυσμένο Βεζένκοφ (vid)
EUROLEAGUE

22:30 - 21.05.2023

Ο Ταβάρες παρηγορεί τον δακρυσμένο Βεζένκοφ (vid)

Με το που έπεσαν οι πρώτοι σφυγμοί μετά τη μεγάλη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague, ο Έντι Ταβάρες είδε τον Βεζένκοφ απογοητευμένο στην άκρη του παρκέ. Κατευθύνθηκε προς το μέρος του, τον αγκάλιασε και τον παρηγόρησε.

Υγ: Μπράβο σε όλους για το απίστευτο ταξίδι! Είστε για μας ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΟΣΜΟΥ!

Υγ2: Μπράβο σε όσα ασέφια μας κοκκίνησαν (ΚΑΙ) το Κάουνας. Θα είναι εκεί και στο επόμενο ματς του ΘΡΥΛΟΥ ακόμα και αν είναι στη Σελήνη. Είστε ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!», ανέφερε στην ανάρτηση του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Το ποστ του Κώστα Καραπαπά © Instagram