Ο Έντι Τζόνσον έστειλε μήνυμα στον Ολυμπιακό: «Ψηλά το κεφάλι» (pic)

Σάσα Βεζένκοφ

Ο Έντι Τζόνσον έστειλε μήνυμα στον Ολυμπιακό: «Ψηλά το κεφάλι» (pic)

Νίκος Καλαμπάκας 09:19 - 22.05.2023

Ο Έντι Τζόνσον έστειλε μήνυμα από τις ΗΠΑ, έπειτα από τον χαμένο τελικό της Euroleague, δηλώνοντας περήφανος για την πορεία του Ολυμπιακού.

Έπειτα από έναν συγκλονιστικό τελικό, κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου, όμως οι Μαδριλένοι είπαν την τελευταία λέξη. Το δύσκολο σουτ του Σέρχιο Γιουλ, μπροστά στο απλωμένο χέρι του Μουσταφά Φαλ έγραψε τον επίλογο της σεζόν στην Euroleague, με την Ρεάλ να φτάνει στην κορυφή έπειτα από 5 χρόνια.

Για τον Ολυμπιακό το φινάλε ήταν πικρό, σε μια σεζόν που έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ και κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση της regular season. Η απογοήτευση ήταν μεγάλη, όμως την ίδια στιγμή άνθρωποι που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα αναγνώρισαν την εξαιρετική πορεία της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Έντι Τζόνσον, που πλέον είναι αναλυτής των Φοίνιξ Σανς, παρακολούθησε την πορεία της ομάδας του Πειραιά και έστειλε το δικό του μήνυμα, δηλώνοντας περήφανος για την ομάδα. Παράλληλα επεσήμανε πως η ήττα ήταν σκληρή μεν, αλλά άπαντες πρέπει να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι.

Στο μήνυμά του ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού ανέφερε: «Συγχαρητήρια για την εξαιρετική σεζόν Ολυμπιακέ. Ναι μια πολύ σκληρή ήττα, αλλά κρατήστε το κεφάλι ψηλά. Περήφανοι για εσάς».