Στο ΣΕΦ ο Μιλουτίνοφ για προπόνηση και από εκεί στη Σύρο (vid)

Νικόλα Μιλουτίνοφ

Στο ΣΕΦ ο Μιλουτίνοφ για προπόνηση και από εκεί στη Σύρο (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:09 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 09.07.2023

Ο Νικόλα Μιλουτίνοφ έκανε ήδη τις πρώτες του προπονήσεις μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, δούλεψε δύο μέρες μαζί με τον γυμναστή της ομάδας, Ανδρέα Γκατζούλη και ακολούθως αναχώρησε για την Σύρο, εκεί όπου θα συναντήσει (μεταξύ άλλων) τον Γιώργος Πρίντεζη και τον Κώστα Παπανικολάου.

Την Πέμπτη ήρθε στην Αθήνα, την Παρασκευή (7/7) πέρασε από Ιατρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού και αμέσως μετά πήγε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ γνωρίζει καλά τη διαδρομή που οδηγεί στο Φαληρικό στάδιο και εκεί συνάντησε τον γυμναστή του Ολυμπιακού, Ανδρέα Γκατζούλη. 

Δούλεψε μαζί του για δύο μέρες (Παρασκευή και Σάββατο), ενώ βρίσκεται ήδη στη Σύρο για να συμμετάσχει στο Stoiximan Aegean Ball Festivall που διοργανώνει ένας καλός του φίλος και πρώην συμπαίκτης του: Ο Γιώργος Πρίντεζης.

O 28χρονος Σέρβος σέντερ μετά από τρία χρόνια στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ, επέστρεψε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο αγωνίστηκε για μία πενταετία από το 2015 έως το 2020. Αποτελεί την επιλογή του κόουτς Γιώργου Μπαρτζώκα και τον παίκτη που θα πλαισιώνει στη θέση του «5» τον Μουσταφά Φαλ, ο οποίος παραμένει ως ο κεντρικός πυλώνας της front line. 

Από εκεί και πέρα, η αποδέσμευση των Ταρίκ Μπλακ και Τζοέλ Μπολομπόι, δημιουργεί ένα «κενό» στις θέσεις των ψηλών που αργά ή γρήγορα θα καλυφθεί. Βέβαια, η πρωτεραιότητα των «ερυθρολεύκων» αυτή τη στιγμή είναι οι αντικαταστάτες των Σάσα Βεζένκοφ και Κώστα Σλούκα. Ο πρώτος πήγε στους Σακραμέντο Κινγκς και ο δεύτερος στον Παναθηναϊκό, με τις εξελίξεις όσον αφορά στους παίκτες που θα πάρουν τον ρόλο και τη θέση τους να είναι κομβικής σημασίας για το άμεσο μέλλον της ομάδας. 

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επέστρεψε στο… σπίτι του για προπονήσεις, έχοντας περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο Σέρβος σέντερ, είναι από την Πέμπτη στην Αθήνα και την Παρασκευή πήγε στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού όπου και του έγινε ιατρικός έλεγχος από τον γιατρό του Ολυμπιακού Θεοφάνη Τσαβίση. 

Οι Τούρκοι συνδέουν τον Ονουράλπ Μπιτίμ με τον Παναθηναϊκό (vids)
EUROLEAGUE

10:48 - 09.07.2023

Οι Τούρκοι συνδέουν τον Ονουράλπ Μπιτίμ με τον Παναθηναϊκό (vids)

O 24χρονος γκαρντ Oνουράλπ Μπιτίμ έχει υπογράψει (two way) συμβόλαιο με τους Σικάγο Μπουλς, έπειτα από τη σπουδαία χρονιά του με την Μπούρσασπορ και τώρα δημοσίευμα από την Τουρκία τον τοποθετεί στη λίστα του Εργκίν Αταμάν για τον Παναθηναϊκό.

Αμέσως μετά, ο Νίκολα βρέθηκε στο ΣΕΦ και επέστρεψε στα παλιά του… λημέρια πραγματοποιώντας και τη πρώτη του ατομική προπόνηση ως παίκτης των «ερυθρόλευκων», όπως το ίδιο έκανε και το Σάββατο, πριν αναχωρήσει για τη Σύρο για να συμμετέχει στη γιορτή του Γιώργου Πρίντεζη και να βρεθεί κοντά στον αρχηγό Κώστα Παπανικολάου»