Με απουσίες και επιστροφή Ουίλιαμς-Γκος στην Καρδίτσα ο Ολυμπιακός

Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος

i

©Intime

Με απουσίες και επιστροφή Ουίλιαμς-Γκος στην Καρδίτσα ο Ολυμπιακός

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:23 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 10.12.2023

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Καρδίτσα (11/12), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην υπολογίζει στους Παπανικολάου, Πίτερς, την ώρα που ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είναι αμφίβολος, ενώ ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος επιστρέφει στην αποστολή.

Ο Ολυμπιακός αφήνει για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις του στην Euroleague, καθώς στον ορίζοντα υπάρχει ταξίδι στην Καρδίτσα, όπου και θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στην Stoiximan Basket League.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να κρατήσουν τον καλό ρυθμό των τελευταίων αγώνων και παράλληλα να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής της EUroleague κόντρα στην Βαλένθια.

Την ίδια στιγμή όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετράει απουσίες. Αυτό γιατί δεν υπολογίζει στην παρουσία του αρχηγού της ομάδας, Κώστα Παπανικολάου, που ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στη δεξιά μηροβουβωνική χώρα. Εκτός δράσης τέθηκε και ο Άλεκ Πίτερς, που περιμένει την γέννηση του πρώτου παιδιού του και θα μείνει στην Αθήνα για το λόγο αυτό.

Παράλληλα αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και μόνο εφόσον νιώσει καλύτερα θα ταξιδέψει με την ομάδα στη Θεσσαλία.

Στον αντίποδα, ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος επιστρέφει στη δράση για τον Ολυμπιακό, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ανέβασε στροφές και θα δώσει κανονικά το παρόν στο παιχνίδι της Δευτέρας, με την επάνοδό του να φέρνει μια επιπλέον λύση στην περιφέρεια για τον Μπαρτζώκα.

Από εκεί και πέρα, εκτός δράσης θα είναι και οι Φιλίπ Πετρούσεφ, Σακίλ ΜακΚίσικ και Ναζ Μήτρου-Λονγκ, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Stoiximan Basket League.