Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ με Κολοσσό

ΜακΚίσικ

Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ με Κολοσσό

Aχιλλέας Μαυροδόντης 13:33 - 05.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:11 - 05.03.2023

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ έμεινε εκτός 12άδας ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό (15:45) για την 17η αγωνιστική Basket League.

Χωρίς τον Σακίλ ΜακΚίσικ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό στη Ρόδο (15:45).

Ο Αμερικανός ήταν ο... τυχερός που θα ξεκουραστεί στο εν λόγω παιχνίδι, καθώς ο Ολυμπιακός, έχοντας 7 ξένους, αναγκαστικά αφήνει κάθε φορά έναν εκτός, με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να είναι εκείνος που θα δει άνετος το παιχνίδι της Ρόδου. 

Η «σφαλιάρα» να του γίνει μάθημα

Η «σφαλιάρα» να του γίνει μάθημα

Ο Ολυμπιακός δέχθηκε ένα ηχηρό χαστούκι από την Αρμάνι Μιλάνο, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να καλείται άμεσα να βρει ξανά τον εαυτό της, γιατί αυτό που παρουσιάστηκε στην Ιταλία δεν ήταν ο Ολυμπιακός που ξέρουμε. Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

Οι υπόλοιποι ξένοι του Ολυμπιακού είναι οι Τόμας Ουόκαπ, Μουσταφά Φαλ, Αϊζάια Κάνααν, Τζόελ Μπολομπόι, Άλεκ Πίτερς και Ταρίκ Μπλακ, ενώ η 12άδα απαρτίζεται από τους παραπάνω, μαζί με τους Μιχάλη Λούντζη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Τζορτζ Πάπας, Σάσα Βεζένκοφ, Κώστα Παπανικολάου και Κώστα Σλούκα.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ έχει παίξει φέτος σε 11 παιχνίδια στην Basket League, μετρώντας 9,3 πόντους και 1,9 ριμπάουντ σε 17:53′ στο παρκέ. 

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο 15-0, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο (αυτό με το Λαύριο που αναβλήθηκε λόγω οροφής) και θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους, ώστε να μπουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα παιχνίδια της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την ήττα κόντρα στην Αρμάνι, η οποία ήρθε μάλιστα με κάκιστη εμφάνιση και με -21 πόντους, ενώ στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τις Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου, με τα δύο παιχνίδια να είναι στο ΣΕΦ. Μάλιστα, αυτό απέναντι στους Καταλανούς είναι ήδη Sold Out, ενώ και για το δεύτερο η ζήτηση είναι μεγάλη. 

Tags: