Ρεπό για τον Ολυμπιακό μετά την διαβολοβδομάδα

Ολυμπιακός

i

© Photo by Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

Ρεπό για τον Ολυμπιακό μετά την διαβολοβδομάδα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:56 - 13.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:58 - 13.01.2024

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην Ελλάδα μετά από τη διαβολοβδομάδα της Ισπανίας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δίνει ρεπό στους παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός είχε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, με τους Ερυθρόλευκους να περνούν 4 ημέρες στην Ισπανία. 

ΟΙ Ερυθρόλευκοι από την Τρίτη μέχρι και την Παρασκευή ήταν σε Βαρκελώνη αρχικά και Βιτόρια στη συνέχεια, προκειμένου να αγωνιστούν απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια. Τα παιχνίδια βέβαια δεν πήγαν όπως θα ήθελαν οι Ερυθρόλευκοι. 

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε και στα δύο ματς, με το ταξίδι να τελειώνει μα άδοξο τρόπο, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Γιώργο Μπαρτζώκα από το να δώσει στους παίκτες του την ευκαιρία να ξεκουραστούν. 

Μετά το δύσκολο και κουραστικό, τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά, ταξίδι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε ρεπό στους παίκτες του, προκειμένου να ξεκουραστούν το Σάββατο (13/1) και να είναι ακόμα πιο έτοιμοι για το κάτι παραπάνω από την Κυριακή (14/1).

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το παιχνίδι με τον Κολοσσό την Δευτέρα (15/1) στο ΣΕΦ, ενώ μετά σειρά έχει το ματς με την Μακάμπι την Πέμπτη (18/1) και πάλι στο ΣΕΦ

Εφιάλτης στο δρόμο με τους Βάσκους

Εφιάλτης στο δρόμο με τους Βάσκους

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπασκόνια, είναι στο 0-2 τόσο με τους Βάσκους, όσο και με την Μπαρτσελόνα και πλέον τα περιθώρια στενεύουν για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του. Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.